Bende onu diyorum işte. Türknet beni yaşadığım yerde 100Mbit Fiber hizmeti versin Türknet kullanayım. Bu konuşduklarımız, başlık ile alakalı değil zaten ve başlıktaki soru ile şu anda konuşululanlardan sorumlu olanda ben değilim. Ben Telekomdan memnunum, 100/5 fulllimitsiz AKN'siz 115 TL. Türknet ister gelsin ister gelmesin, önemli değil. Ama dediğim gibi sene 2019 olup, zamanı gelince her firma kendi kotasını koyup, fiyatını belirleyip, kotalı tarifeye geçecek. Kotalı tarifeler ve fullimitsiz tarifeler olacak ve yeni aboneler için muaazzam yüksek fiyatlar olacak. Hangi firmayı tercih ederlerse etsinler sözleşmeli olanlar ise fiyatları görünce kesinlikle sözleşmelerinin biteceği günün gelmemesini isteyecekler.
İnternet için umutlanmayın AKN gidecek kota gelecek kota gidecek AKN gelecek. Sürekli aynı döngü altyapınız destekliyorsa TurkNet alın geçin diğer İSS'ler para sömürme peşinde.
İnternet için umutlanmayın AKN gidecek kota gelecek kota gidecek AKN gelecek. Sürekli aynı döngü altyapınız destekliyorsa TurkNet alın geçin diğer İSS'ler para sömürme peşinde.
Zamanı gelince Türknet'te kotalıya geçecek, zam yapacak maalesef. Telekom'un maliyetleri, masrafları arttıkça, Türknet'e kiralamış olduğu hizmetlerede zam yapacak, bu sefer Türknet'te zam yapacak. Neyse yapacak birşey yok, ya katlanıp kullanacağız, ya da kullanmayacağız.
Zamanı gelince Türknet'te kotalıya geçecek, zam yapacak maalesef. Telekom'un maliyetleri, masrafları arttıkça, Türknet'e kiralamış olduğu hizmetlerede zam yapacak, bu sefer Türknet'te zam yapacak. Neyse yapacak birşey yok, ya katlanıp kullanacağız, ya da kullanmayacağız.
Dua edin batmasın. Şuan bankalara çok borcu var. Bunları ödeyemezse banka Telekoma el koyacak. Bankaları bilirsiniz sadece paraya önem verirler. Altyapı yatırımı falan göremeyiz. Sadece zorunlu yatırımı yaparlar.