Büyük ihtimal bir bahane uydurup AKK için erteleme isteyecekler. Şurada 2019'a birkaç ay kalmış daha yeni AKK'li paketler onaylandı. AKK tam kalkacakken AKK'li paket çıkartmak... Taahhüt yenilemeyin bence. TurkNet'e geçersiniz.
Açma kapama bedeli bütün ISS'lerde var diye biliyorum. Hangi interneti kullanıyorsunuz ve size vaat edilen hız nedir?Herkes Türknet'i öneriyor Trabzon'un göbeğinde yaşıyorum fiber sadece kenar mahallelere geldi buraya gelmesi seneler alır, yakın zamanda taşınacağım ilk iş gideceğim yerde fiber var mı yok mu ona bakacağım alt yapı varsa Türknet'e bile geçerim. Arkadaşlar açma kapama bedeli kalktı mı? neden sordun diyeceksiniz, geçen ay interneti geç ödedim ve interneti kapatmadılar 128kb düşürdüler ( kapatsalar daha iyiymiş ) önceden interneti kesince açma kapama bedeli adı altında yansıtıyorlardı, şimdi ise yeniden hızlandırma bedeli olarak geçiyor faturada. Buda demek oluyor ki isim değiştirip gene emecekler kanımızı.
Biliyorum açma kapama bedeli olduğunu da önceden açma kapama bedeli diye yansıyordu faturaya, şu an yeniden hızlandırma bedeli olarak yansıdı onu merak ettim sadece. Süperonline ADSL kullanıyorum malum Fiber altyapı yok 16 mbps hız 100GB AKN veriyorlar maksimum, bir zahmet onuda versinler 85₺ fatura ödüyorum.Açma kapama bedeli bütün ISS'lerde var diye biliyorum. Hangi interneti kullanıyorsunuz ve size vaat edilen hız nedir?
Arkadaşım AKN kalkacak, kota gelecek, yani senin 150gb kotalı internetin olacak, kotan dolduğunda , kullanmaya devam edersen şu anda ki kotalı tarifeler gibi kota aşım ücreti ödeyeceksin. yani kısacası eskiye dönecekler. Ya da dediğim gibi bütçeniz yetiyorsa fulllimitsiz paketlere geçip dünya para bayılacaksınız.Şimdi ortada cevabı olmayan sorular var. Bunlardan biri taahhüt meselesi. Atıyorum ben 16 Mbps 150 GB AKK'li pakete 80 TL veriyorum öbürü 16 Mbps 50 GB AKK'li pakete 60 TL veriyor. AKK kalkınca ben 20 TL fazladan vermeye devam mı edeceğim? Yoksa diğerinin fiyatı mı artacak? Fiyat artamaz Taahhüt var. O zaman ben neden 20 TL fazla vereceğim. Biri çıkıp bu soruları açıklasa keşke.
Yapamazlar. Turknet tarzı firmalar var oldukça yapamazlar.Arkadaşım AKN kalkacak, kota gelecek, yani senin 150gb kotalı internetin olacak, kotan dolduğunda , kullanmaya devam edersen şu anda ki kotalı tarifeler gibi kota aşım ücreti ödeyeceksin. yani kısacası eskiye dönecekler. Ya da dediğim gibi bütçeniz yetiyorsa fulllimitsiz paketlere geçip dünya para bayılacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.