Arkadaşlar nerede yazıyor bulamadım hangi Switch'i kullandıgını ya da seçebiliyor muyuz onu da bulamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yani? Crystal Switch'ler bulunuyor üründe. Sesi şu şekilde:
Açıklama kısmında bilgi yer alıyor.Şöyle bi yorum var içini göstermiş onun dışında mağaza herhangi bir bilgi vermemiş sanırsam bende göremedim.
Eki Görüntüle 1892676
ASUS scope RX'e o para verilmez. Akko CS Crystal switchler de linear. Akkonun linear switchleri genelde thocky ve poppy karışımı bir şey oluyor. Alabilirsiniz yani. Sessiz switch ve hissiyatı güzeldir.Red Switch'den gürültülü mü? Peki bir de ASUS scope RX düşünüyordum ilk başta ama 2500TL olmuş, sence bu daha mı mantıklı? Uzun ömürlü bir şey olsun istiyorum.
ASUS scope RX'e o para verilmez. Akko CS Crystal Switch'ler de linear. Akko'nun linear Switch'leri genelde thocky ve Poppy karışımı bir şey oluyor. Alabilirsiniz yani. Sessiz Switch ve hissiyatı güzeldir.
ASUS scope RX'e o para verilmez. Akko CS Crystal Switch'ler de linear. Akko'nun linear Switch'leri genelde thocky ve Poppy karışımı bir şey oluyor. Alabilirsiniz yani. Sessiz Switch ve hissiyatı güzeldir.
Kendi TC'nizi girin hocam. Gümrükten geçeceği için lazım.Şu an bunu almayı düşünüyorum hatta alacağım fırsat indirimi çıktı vegisiyle 2200 civarı su anda ilk defa Amazon'dan alışveriş yapacağım hiç bilmiyorum klavyeyi İngiltere düzeni seçmen lazım degilmi.
Bir de burada hangi kutuya neyi dolduracağım yardım eder misiniz?
2 boşluk var hangisine ayrıca 2 sinide doldurmamı istiyorKendi TC'nizi girin hocam. Gümrükten geçeceği için lazım.
Kendi T.C.'nizi girin hocam. Gümrükten geçeceği için lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.