Çözüldü Akko 5075s klavye hangi Switch tipini kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Nasıl yani? Crystal switchler bulunuyor üründe. Sesi şu şekilde:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Nasıl yani? Crystal switchler bulunuyor üründe. Sesi şu şekilde:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Nasıl yani? Crystal Switch'ler bulunuyor üründe. Sesi şu şekilde:

Red Switch'den gürültülü mü? Peki bir de ASUS scope RX düşünüyordum ilk başta ama 2500TL olmuş, sence bu daha mı mantıklı? Uzun ömürlü bir şey olsun istiyorum.

Red Switch'den gürültülü mü? Peki bir de ASUS scope RX düşünüyordum ilk başta ama 2500TL olmuş, sence bu daha mı mantıklı? Uzun ömürlü bir şey olsun istiyorum.
ASUS scope RX'e o para verilmez. Akko CS Crystal switchler de linear. Akkonun linear switchleri genelde thocky ve poppy karışımı bir şey oluyor. Alabilirsiniz yani. Sessiz switch ve hissiyatı güzeldir.

ASUS scope RX'e o para verilmez. Akko CS Crystal Switch'ler de linear. Akko'nun linear Switch'leri genelde thocky ve Poppy karışımı bir şey oluyor. Alabilirsiniz yani. Sessiz Switch ve hissiyatı güzeldir.

Şu an bunu almayı düşünüyorum hatta alacağım fırsat indirimi çıktı vegisiyle 2200 civarı su anda ilk defa Amazon'dan alışveriş yapacağım hiç bilmiyorum klavyeyi İngiltere düzeni seçmen lazım degilmi.

ASUS scope RX'e o para verilmez. Akko CS Crystal Switch'ler de linear. Akko'nun linear Switch'leri genelde thocky ve Poppy karışımı bir şey oluyor. Alabilirsiniz yani. Sessiz Switch ve hissiyatı güzeldir.

Bir de burada hangi kutuya neyi dolduracağım yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• amazon.png
    amazon.png
    19,9 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Şu an bunu almayı düşünüyorum hatta alacağım fırsat indirimi çıktı vegisiyle 2200 civarı su anda ilk defa Amazon'dan alışveriş yapacağım hiç bilmiyorum klavyeyi İngiltere düzeni seçmen lazım degilmi.

Bir de burada hangi kutuya neyi dolduracağım yardım eder misiniz?
Kendi TC'nizi girin hocam. Gümrükten geçeceği için lazım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı