Akko klavye alınır mı?

Sen zaten o değeri azaltırsan o ihtimal artar. Normal klavye switchlerinde 3-4mm'de aktive olur klavyeye göre. Sen onu 8'de 1'i oranına indiriyorsun 0.5 yapıp. Haliyle ufak harakette bile veya titreşimde bile algılama ihtimali doğuyor. 0.8-0.9 idealdir. Hala yapıyorsa 0.1 daha yukarı çıkar. 1mm yap.
ben hiç dokunmuyorum ama klavyeye ayrıca bu bile bir arıza düzeltemeyecekse ya iade etsin ya da değişim yapsın bir kişide daha gördüm bu sorunu iade etmişler.

ben hiç dokunmuyorum ama klavyeye ayrıca bu bile bir arıza düzeltemeyecekse ya iade etsin ya da değişim yapsın bir kişide daha gördüm bu sorunu iade etmişler.
Hocam olan şey arza değil sana mantığını anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta direniyosun ben şimdi ne yapabilirim. Hani wooting alsan da aynısı olacaktı. Eğer memnun değilsen iade etmek için talep açabilirsin arzalı diyip. Veya direk özelliği kapat normal klavye gibi çalışsın.

Manyetik switch olduğu için sen onu 1mm yapabilirsin 1.2 yapabilirsin. Zaten 4mm altında kullanacağın her değerde klavyenin özelliğini zaten kullanmış oluyorsun. Nasıl bugatti alıp 500 kilometreye sabitleyip gitmiyorsa kimse buda öyle hocam.

Son düzenleme:
Hocam olan şey arza değil sana mantığını anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta direniyosun ben şimdi ne yapabilirim. Hani wooting alsan da aynısı olacaktı. Eğer memnun değilsen iade etmek için talep açabilirsin arzalı diyip. Veya direk özelliği kapat normal klavye gibi çalışsın.

Manyetik switch olduğu için sen onu 1mm yapabilirsin 1.2 yapabilirsin. Zaten 4mm altında kullanacağın her değerde klavyenin özelliğini zaten kullanmış oluyorsun. Nasıl bugatti alıp 500 kilometreye sabitleyip gitmiyorsa kimse buda öyle hocam.
rapid triggeri kapattım yine denedim sorun devam ediyor

rapid triggeri kapattım yine denedim sorun devam ediyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun 19.50 ve 22.00 arasını izleyin anlarsınız. Normal klavye switchleri 4mm basar siz basma mesafesini 0.7 falan yaparsanız çok hassas olduğundan algılama olabilir. Kendi kendine basma olmayacak seviyeye kadar bu manyetik switch algılama mesafesini arttırın.

1720702096289.png
Yazılımda buraya geliyor. Bu noktayı 1.2 civarına ayarlayın tekrar deneyin o kendi kendine basma oluyormu diye. Sizin basma sorununuz rapid trigger değil manyetik switchlerin çok hassas olarak ayarlanması.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun 19.50 ve 22.00 arasını izleyin anlarsınız. Normal klavye switchleri 4mm basar siz basma mesafesini 0.7 falan yaparsanız çok hassas olduğundan algılama olabilir. Kendi kendine basma olmayacak seviyeye kadar bu manyetik switch algılama mesafesini arttırın.

Eki Görüntüle 2249151Yazılımda buraya geliyor. Bu noktayı 1.2 civarına ayarlayın tekrar deneyin o kendi kendine basma oluyormu diye. Sizin basma sorununuz rapid trigger değil manyetik switchlerin çok hassas olarak ayarlanması.

hocam artık 0.8mm de de oluyor çare iade yada değişim belli ki her hassasiyette olucak bu sorun

Hocam artık 0.8mm de de oluyor çare iade ya da değişim belli ki her hassasiyette olacak bu sorun.

O zaman kendi kendine bastığı bir anın görüntüsünü alın Wraith ile konuşup iade veya değişim talebi yapın.

Videoya kaydedin kısaca telefonu hem ekranı hem klavyeyi görecek şekilde kaydedip.

O zaman kendi kendine bastığı bir anın görüntüsünü alın Wraith ile konuşup iade veya değişim talebi yapın.

Videoya kaydedin kısaca telefonu hem ekranı hem klavyeyi görecek şekilde kaydedip.
aynısını yaptım gönderdim sorun yok diyip geri gönderdiler bana şimdi napıcam bilmiyorum

aynısını yaptım gönderdim sorun yok diyip geri gönderdiler bana şimdi napıcam bilmiyorum
Hocam siz minimum hassaslık'ta kullanmak için diretiyorsunuz o yüzden sorun var. Kendi kendine basmayana kadar hassaslığı azaltın. Mesela 08'de bastı siz 1mm olarak deneyin 1.2mm olarak deneyin. Her insanın ayarı bir olmaz hani dilimde tüy bitti size laf anlatmaya çalışırken.

Videodaki 0.5 - 0.7 kullandı diye o seviyede kullanmak zorunda değilsiniz. Adamlar test yaptı sorun görmedi muhtemelen. Bende servise ürün gönderdim wraith'e mesela bende direk olarak hallettiler sorgusuz sualsiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı