Kuralları öğrenemediğinden.
Bunları kullanmaktan hoşlanan insanlar olduğundan.
Seni bu zekayla ülkenin başına geçirmemiz lazım kardeşim, beş dakikada doları 0.5TL yaparsın sen.Tasarımcılar öyle olmasını istemiş.
Kuralları öğrenemediğinden.
Bunları kullanmaktan hoşlanan insanlar olduğundan.
Seni bu zekayla ülkenin başına geçirmemiz lazım kardeşim, beş dakikada doları 0.5TL yaparsın sen.Tasarımcılar öyle olmasını istemiş.
Burnu kisalmaz kiBaşta yalan söylüyor. Burnu uzamaya başlıyor, ama daha sonra doğru söylediği ortaya çıkıyor. O yüzden burnu tekrar kısalıyor.
Anladın sen.![]()
Ne güzel. Adam kısa ama öz konuşmuşSeni bu zekayla ülkenin başına geçirmemiz lazım kardeşim, beş dakikada doları 0.5TL yaparsın sen.
Seni bu zekayla ülkenin başına geçirmemiz lazım kardeşim. Beş dakikada doları 0.5TL yaparsın sen.
Ülkenin başında olsaydım, görgü kurallarını öğrenmenin zorunlu olmasını sağlardım.Ne güzel. Adam kısa ama öz konuşmuş![]()
Keşke zorunlu olsa, parti kur oy verelim başganım.Ülkenin başında olsaydım, görgü kurallarını öğrenmenin zorunlu olmasını sağlardım.
Bu yazıda bize bir gönderme mi yapıldı acaba?Ülkenin başında olsaydım, görgü kurallarını öğrenmenin zorunlu olmasını sağlardım.
Bence aklına gelen ilk cümleyi ifade ediyor. The Office karakteri Kelly gibi.Bu yazıda bize bir gönderme mi yapıldı acaba?
Pişirme sonucunda proteinlerin şekli, yoğunluğu yani yapısı değişir. Bu değişim sonucunda katılaşır ve beyazlar.Benim aklıma gelen çok fazla şey var 1 tanesini yazacağım. Çiğ yumurtanın içindeki sıvı neden soğutunca değilde ısıtınca katılaşıyor? Sıvılar soğuk ortamda katıl olmaz mı?
Anne karnında vardı sonradan gittiNeden kuyruğumuz yok?![]()
İnsan beyni belli ışık aralıklarında ve belli kimyasal değişiklerde görüntüyü rasgele değiştirebilir. Ve hayal gücüne bu şekilde katkıda sağlayabilir. Örneğin kamp ateşinin yanında duran kurt arka tepeye kocaman bir yaratık gibi yansır. Orada da bir ağaç varsa hoopp oldu boynuzlar. Böyle bişi işteBiraz fazla saçma olabilir ama bir zamanlar aklıma takılmıştı
İnsan hayal gücünde yeni bir renk hayal edemiyor. Görmediği veya var olmadığı için. O zaman filmlerdeki veya çizgi filmlerdeki canavarları, süper kahramanları nasıl hayal edip yaratabildi? Geçmişte bunları görmüş olma ihtimallerini düşünmüyor değilim![]()
Aman Everest dağı bulutları Everest marka çıkmasında elimizde patlar valla.Acaba Everest dağı bulutların üstündeyse nasıl kar yağıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.