AKP iktidarı trajedik depremden sonra koltuğunu kaybedebilir

Enkazın kaldırılması zaman alacak. Ancak ben kılıçdaroğlu'nda böyle bir potansiyel olduğuna inanmıyorum. İşi profesyonellere bırakırlarsa belki bir nebze düzeliriz.
Şuan devri sabık yapan tek kişi Mansur Yavaş var, hukukçu ve devlet adamı, onu aday gösterip, parlementer sisteme çevirip, geçmişin hesabını sormak varken, risk almak çok tehlikelidir, gereksizdir.

Şu an devri sabık yapan tek kişi Mansur Yavaş var, hukukçu ve devlet adamı, onu aday gösterip, parlementer sisteme çevirip, geçmişin hesabını sormak varken, risk almak çok tehlikelidir ve gereksizdir.

Parlamenter demokrasinin iki meclisli uygulanması lazım. Senato halk tarafından seçilmeyen tarafsız bir meclis olmalı. Halkın her istediği yapılınca sonuç kötü oluyor.

Evet arkadaşlar AKP iktidarı bu trajedik depremden sonra her an iktidar koltuğunu kaybedebilir. Eğer düşerse, umarız ülkücülere ve aydınlıkçılara uzun zaman sonra bir şey olmaz. Eğer CHP sandığımız gibi değilse, vatanın bütünlüğü korunabilir. Aksi takdir de bilemem.

Size bunu söylemek istedim. Eğer yanlışsa bilemem.
%100 kaybedecek. Depremden önce buna ihtimal vermezdim ama artık emin oldum. Trajedik bu deprem aynı zamanda AKP İktidarının tahtını da sarsmıştır. Seçim günü AKP kazanamaz. İhtimali bile yok. Bu kadar eminim. Tabi seçimi ertelerseler orası ayrı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı