Akrabalarım bana laf ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Üretici Z kuşağı olduğunuz taktirde, bilgisayarın başında geçirdiğiniz zamanın bir önemi yok.

Etrafınızdakilere gelince; çocukluklarından dolayı kendileri aşağılık kompleksine girmiş durumdalar ve psikolojik destek için etrafındaki herkesin öyle olmasını istiyorlar.

Uğraşma keke çek bir bıçak delir yürü üzerlerine değil anneni aramak sizin eve bile giremezler. Evet deli diye adın çıkar ama kurtulursun zulümden

Kanka şimdi fark ettim Gaziantep'lisin galiba orada bu işler bir tık sıkıntı

Sadece kendi çalışmana bak. Bu kadar. Akrabalarından daha kötüsü bunların hepsini babandan duymaktır emin ol. Sürekli bilgisayar oynuyorsun, hep oyundasın falan ama koca ailede (Hem anne tarafı hem baba tarafı ki baba tarafı baya kalabalık) tek tıp kazanan ve en yüksek sonuçlara ulaşan kişi benim. Hiç destek görmedim ama umurumda değildi. Sadece kendim için çalıştım. Tüm başarılarıma rağmen hala laf yiyorum tabi babamdan ama dediğim gibi ne yaparsan kendin için yaparsın.

Sen hangi liseye gidiyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…