Akvaryum kasa hava akışı nasıl olmalı?

theunity

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 (Wraith Prism) + MSI B550M PRO-VDH DDR4 + Zotac Gaming RTX3070 Ti AMP HOLOBLACK + XPG D35G 32GB 3200MHz CL16 + Delta 750W Gold Full Modüler Power Supply + Gamepower Warcry Pulse +WD Blue 1TB HDD + Kingston 500GB M.2SSD + Gamepower 144Hz 1ms + Epomaker X Aula F75 + HyperX Pulsefire Haste 2 + HyperX Cloud 2 Core Wirelless + HyperX DuoCast
Arkadaşlar selamlar yakın zamanda akvaryum kasa satın aldım. İçinden standart olarak 4 tane egzoz görevi görecek şekilde dizilim yapılmış. Fan çıkıyor bende olan 3 tane fan vardı. Bende onları kasanın alt kısmına içeri hava alacak şekilde koydum. Şimdi fan satın alacağım ve hepsini değiştirmek istiyorum. Görüntüyü de bozmaması adına ters düz fanlardan alacağım ama kafam çok karıştı. Dizilimi nasıl yapmalıyım? Destek olur musunuz?

IMG_20250125_195448.jpg

Hava akışı bu şekilde olmalı.

Görseldeki fanlar yanlış takilmis kafan karışmasın. Önde içeri hava alması gereken fanlar tam tersi şekilde takılmalı.

Model ve marka nedir?
Kasa modelini soruyorsanız Gamepower Warcry Pulse

Eki Görüntüle 2407043

Hava akışı bu şekilde olmalı.

Görseldeki fanlar yanlış takilmis kafan karışmasın. Önde içeri hava alması gereken fanlar tam tersi şekilde takılmalı.
Alttaki fanlar dışarıdan içeriye hava aldığı zaman ekran kartının fanlarıyla karşılıklı çakışıp türbülans oluşmasına neden olmaz mı?

Kasa modelini soruyorsanız Gamepower Warcry Pulse

Alttaki fanlar dışarıdan içeriye hava aldığı zaman ekran kartının fanlarıyla karşılıklı çakışıp türbülans oluşmasına neden olmaz mı?
Tamamdır şimdi dikkat ettim yanlış anlamışım dediğinizi tam tersi olarak düşünüp cevap verdim size

Technopat Haberler

Geri
Yukarı