Alacaklı internet kafe sahibine karşı nasıl davranılır?

Dostum adam haklı. Sonuçta oradan para kazanıyor. Gidip götürmen gerekiyor.

Bugün korkudan gidişte ve gelişte yolu uzattım yarım saat daha yürüdüm uzun yoldan borcum 30 TL kaldı bende de o zaman 10 TL vardı parama göre oynayacağıma oyuna dalmışım fazla oynamışım masa ücreti de fazla yazdı bu yüzden ne kadar fazla oyanrsan o kadar yazıyor yani toplam 40 TL tuttu o zaman yanımda 10 TL vardı onu verdim adama şimdi üzerimde para yok zaten hep buraya geliyorum bir dahaki gelişimde kalan parayı getireceğim dedim adam kabul etmedi bana ne dedi sonra çantanı ya da cep telefonunu burada bırak para getirinceye kadar dedi bende bırakamadım eğer eşyalarımı bıraksaydım ailem bana neden bıraktın diye kızardı bir de o zaman dershaneye de gidiyordum sırt çantam da sırtımdaydı onu bırakamadım.

Kardeşim sen ne yiyip ne içiyorsun? Kaç aydır kenara 30 TL atamadın mı? 1 öğün yemeyiversen bile gidip borcunu ödeyebilirsin. Hem üzerinden 9 ay geçmiş yani, bir yerden para bulup borcunu öde.

Öğrenciyim dershaneye gidiyordum hiç param yok dışarıdan hiç yemek yemiyorum bugün korkudan gidişte ve gelişte yolu uzattım yarım saat daha yürüdüm uzun yoldan borcum 30 TL kaldı bende de o zaman 10 TL vardı parama göre oynayacağıma oyuna dalmışım fazla oynamışım masa ücreti de fazla yazdı bu yüzden ne kadar fazla oyanrsan o kadar yazıyor yani toplam 40 TL tuttu o zaman yanımda 10 TL vardı onu verdim adama şimdi üzerimde para yok zaten hep buraya geliyorum bir dahaki gelişimde kalan parayı getireceğim dedim adam kabul etmedi bana ne dedi sonra çantanı ya da cep telefonunu burada bırak para getirinceye kadar dedi bende bırakamadım eğer eşyalarımı bıraksaydım ailem bana neden bıraktın diye kızardı bir de o zaman dershaneye de gidiyordum sırt çantam da sırtımdaydı onu bırakamadım.
 
Adam haklı eyvallah da canın sağolsun kardeşim diyememiş 20 lira borcun var anladığım kadarıyla 30 tutmuş 10 sende varmış. Neyse dostum 18 yaşına gelmişsin adama borcunu git öde abi kusura bakma böyle böyle de ver adamın seni boğacak hali yok.
 
9 ayda hiç mi para geçmez ne bileyim baban al bu parayı cips dondurma falan al der 1 ayda 5TL bile ayırsaydın çoktan ödemiştin borcunu.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı