Alan Memnun ve Mistore İade Sorunu

TedeX

Hectopat
Bu konuyu bir tür bilgilendirme postu olarak açıyorum, internetten alışveriş yapmadan önce markaları araştırmak gibi zekice bir hamle yapan insanlar var ise yararım dokunsun diye. Zekice dedim çünkü ben yapmadım ve salaklık ettim açıkçası. Alan Memnun adlı firmadan telefon, Mistore'dan ise BT Kulaklık aldım. Tam 14 gündür 2 ürünüm de bırakın kargoya verilsin, tedarik bile edilmedi ve 2 satıcı da hala ürünü aktif bir şekilde satıyor, stokları bitti olarak göstermiyorlar. Bu 2 satıcı da ürünü iptal etmemize izin vermiyor. Para iademi de alamıyorum yani anlayacağınız, şikayetvar gibi sitelere bakarsanız da zaten haklarında açılmış şikayetleri görebilirsiniz. Yani internetten alışveriş yapacaksanız bu 2 firmaya yanaşmayın derim.

Aynı hatayı ben de yapmış bulundum. Biraz da bu indirim furyasından dolayı gecikti siparişler.

Trendyol üzerinden aldıysan müşteri hizmetlerini arayıp işleminin hızlandırılmasını iste. Veya sipariş iptalini iste. Gerekli incelemeleri yapıp iade talebi açıyorlar. Benim sorunum böyle çözüldü.

Trendyolla bir çok kez görüştüm her seferinde bekleyin gelecek merak etmeyin diyerek geçiştiriyorlar beni

Edit: Şu an tekrar aradım, haklarındaki şikayetleri belirttim ve bana 23 Aralık (Tahmini teslimat süresi) tarihine kadar bekleyin yine gelmezse o zaman iade talebinizi açabiliriz ama şu an açamıyoruz dediler

Son düzenleme:
Trendyolla bir çok kez görüştüm her seferinde bekleyin gelecek merak etmeyin diyerek geçiştiriyorlar beni
Canlı sohbetten beni de geçiştirdiler hep ancak telefonla görüşmemde insaflı birisine denk geldim sanırım. İade talebini aynı gün açtılar 4 günde de onaylanıp paramı yatırdılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı