Hepsiburada ve Multimedya.com iade sorunu

ASiTAL

Hectopat
Bloody B640 mekanik klavye aldım Hepsiburada.com üzerinden 14 gün geçmeden iade ettim. Üründe çizikler vardı. Rahatsız oldum ve ürünü beğenmedim sonra ürün Hepsiburada com üzerinden multimedya.com a gitti yetkili servismiş. Ürün arızalı değil diye geri ürünü bana yolladılar. Ürün zaten arızalı değil ki ben beğenmedim bunuda iza ettim. Hakkım yok mu sorumlu kim, ne yapacağım?

1 Saat önce bu konu hakkında Hepsiburada ile görüştüm farklı bir teknolojik üründen kaynaklı. Mesafeli satış sözleşmesinden dolayı teknolojik ürünler açıldığı andan itibaren 2. el kategorisine düştüğü için teknik bir arıza olmadığı takdirde satıcının iadeyi kabul etmeme hakkı mevcut maalesef. Ama çizikler var diyorsunuz hasarlı ürün şeklinde direkt blodynin teknik desteğini arayıp servis raporu talep edebilirsiniz. Verirler mi bilmem ama elinizde servis raporu bulunursa iadeyi her türlü almak zorunda satıcı size öyle diyeyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı