Alan Wake 2 912 TL oldu

Ön siparişle alıp Deluxe sürüme yükselttim bugün gelecek olan DLC ve New GAME+ modu için değer. Uygun fiyata alabilirsem hiçbir zaman korsan tercih etmiyorum zaten örnek olarak cyrberpunk 2077 2.0 sürümü çıktı indirdim kurdum 2.01 çıktı onu da indirdim kurdum sonra 2.02 çıktı şimdi onu indirip kuruyorum tam bir amelelik. Ac Mirage'ıda ön siparişte uygun fiyata almıştım genellikle oyunları ön siparişte yakalamak gerekiyor.

Oyunun şu anki parası ile, Dolar kurundaki parası birbirini tutmuyor.

Oyun yeni çıktığı için biraz anlayışlı oluyorlar. Şu an almayanlar 2-3 ay sonra yine alamazlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam çıkışını bekleyeceğim. Muhtemelen ilk çıkışının yarı fiyatı olacak. Tabi seneye dolar 40 ve üzerini görmezse. =)

Epic'e girdim az önce oyunu almak için 900 TL olduğunu görünce kahroldum. Sayenizde HumbleBundle'dan zamdan önceki fiyata alabildim, teşekkürler.

Epic'e girdim az önce oyunu almak için 900 TL olduğunu görünce kahroldum. Sayenizde Humble Bundle'dan zamdan önceki fiyata alabildim, teşekkürler.

Oyun zaten sitede 1400 TL olarak gözüküyor. Google'da yani bir sonraki fiyatı.

1400 TL olabilir.

Son düzenleme:
Konsol için 60 PC için 50 dolar yurt dışı fiyatı.

Ön siparişe çıktığında 300 küsürdü AC Mirage ile beraber. Mirage'ı aldım o zaman bunu almamıştım. Oyun ön siparişten çıkış gününe 3x yaptı. 🤣

Belki 1400 Değil de çünkü; ucu ucuna 50 Doların karşılığı yapıyor.
Biraz alt fiyattan olabilir.

Diğer oyunlara bakıldığında fiyatı gene uygun. Herhalde kısa süren oyun da onu da artık kendi kafanızda değer ya da değmez şeklinde tartarsınız. Hikâyeli oyunların geneli kısa sürmekte ve uzun hikâyeli oyun yapmaya çalışan firmaların da sadece tekrardan ibaret oyun yaptıklarını görüyoruz.

Diğer oyunlara bakıldığında fiyatı gene uygun. Herhalde kısa süren oyun da onu da artık kendi kafanızda değer ya da değmez şeklinde tartarsınız. Hikâyeli oyunların geneli kısa sürmekte ve uzun hikâyeli oyun yapmaya çalışan firmaların da sadece tekrardan ibaret oyun yaptıklarını görüyoruz.
Güzel bir örnek olur mu bilmiyorum ama Days Gone oynarken imanım gevremişti.

Oyun kötü bir oyun muydu? Hayır.

Ama bir görevi kabul, edip A noktasından B noktasına giderken oyunun sana sunduğu varyasyonlar (free roam'da karşına çıkan random zombi kitleleri, sana pusu kuran düşman insanlar vb) o kadar kendini tekrar etme başlıyordu ki, ben bir noktadan sonra topladığım bütün upgradeleri motorumu full upgrade'e çekmek için kullanmıştım. Böylece A noktasından B noktasında haritada göreve giderken fast travel ile trip skip yapabiliyordum. Oyunu fast travel yaparak bitirmiştim neredeyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı