Alan Wake 2 korkunç mu?

Schwagos

Hectopat
Arkadaşlar geçen haftalarda Alan Wake 2 satın aldım ve bugün başlamayı düşünüyorum. Oyun korkunç mu? Ben Resident Evil serisini falan oynayamıyorum korktuğumdan bu oyunda da bu kadar korkar mıyım sizce?

Korkunçluğu kötü bir örnek olacak ama "Ringu" filmini izler gibi. Hafif geriyor , ama çok bir şey yapmıyor. Ve yanlış hatırlamıyor isem 1-2 yerde jumpscare vardı. Onun haricinde korkunç diyemem. Ve sana bir tavsiye vereyim Resident Evil 2 nin dlc lerinde sınırsız mermili silahlar var.
1768390039404.png

Oyunun baya zevkini öldürüyor çünkü mermi sıkıntısı çekmediğin zaman zombilerin anlamı kalmıyor yeniden doğmadığı içinde. Aşırı korkuyorum oynuyamıyorum diyor isen kullanabilirsin.

Üstteki yorumların aksine yorum yapacağım;
Alan Wake 2 ile Resident Evil oyunlarını tam anlamıyla karşılaştıramayız.
İkisi de ayrı korku türleri. Biri canavar tarzı. Diğeri ise doğaüstü ve korku konusunda atmosferi daha etkili.
Kişisel olarak Alan Wake 2 daha korkunç derim. Çünkü beni bu tarz korku yapımları etkiliyor.
Kişiden kişiye değişir ama eğer Resident Evil oyunlarını izlemişseniz ve korkunç buluyorsanız, Alan Wake 2'nin sizi pek de yumuşak karşılamayacağı görüşündeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı