İnceleme Alan Wake (2012)

Sukarigama

Hectopat
Daha fazla  
Açık ara hayatımda oynadığım en kötü oyunlardan birisiydi.
Puanım: 1/10
İyi Yanlar:
+ Atmosferi

Kötü Yanları:
  • Oyunun hikayesi aşırı derecede savruk. Sayfaları toplamadığınız ve televizyonda bizim geçmişimizi gösterdiği sahneleri takip etmezseniz bir şey anlamanız zor.
  • Savaş mekaniği yok yani açıkçası ışık tut, ateş et. Aşırı hızlı sıkıyor savaş mekaniği.
  • Oyunda ana karakter hariç diğer karakterler üstünde neredeyse hiç durulmamış, derinlikleri yok.
  • Bunun bir korku oyunu mu olması gerekiyordu? Korkutucu veya gerici hiçbir unsur yok neredeyse olanlarda aşırı tahmin edilebilir.
  • Oyunda inanılmaz tez canlısınız. Bir düşmandan Shift ile kaçsanız bile sizi hemen yakalayabiliyor ve aşırı derece kolay ölebiliyorsunuz ve bir yerden sonra aşırı can sıkıcı olmaya başlıyor.
  • Oyunda bir zorluk eksikliği var sizi zor duruma düşürecek neredeyse hiçbir şey yok ve bu oyunu inanılmaz monoton kılıyor.
  • Oyunda boss fight namına hiçbir şey yok sürekli mini bosslar geliyor ve can sıkıcılar sadece. (Zorluk anlamında değil bayağı sıkıcılar.)
  • Daha illa vardır ama oyuna tahammül edemediğim için yarıda bıraktım ki bu çok nadir olur genelde.

Niye o televizyondaki sahneleri ve sayfalardaki içerikleri izlemeden geçtiniz ki hocam? öyle zaten hikayeden bir şey anlamamanız normal.

He birde oyunda canavarlar tek atıyor dedikten sonra oyunda sizi zorlayacak hiçbir şey yok dememeniz garibime gitti. 🤔

Açık ara hayatımda oynadığım en kötü oyunlardan birisiydi.
Puanım: 1/10
İyi yanlar:
+ Atmosferi.

Kötü yanları:
  • Oyunun hikayesi aşırı derecede savruk. Sayfaları toplamadığınız ve televizyonda bizim geçmişimizi gösterdiği sahneleri takip etmezseniz bir şey anlamanız zor.
  • Savaş mekaniği yok yani açıkçası ışık tut, ateş et. Aşırı hızlı sıkıyor savaş mekaniği.
  • Oyunda ana karakter hariç diğer karakterler üstünde neredeyse hiç durulmamış, derinlikleri yok.
  • Bunun bir korku oyunu mu olması gerekiyordu? Korkutucu veya gerici hiçbir unsur yok neredeyse olanlarda aşırı tahmin edilebilir.
  • Oyunda inanılmaz tez canlısınız. Bir düşmandan Shift ile kaçsanız bile sizi hemen yakalayabiliyor ve aşırı derece kolay ölebiliyorsunuz ve bir yerden sonra aşırı can sıkıcı olmaya başlıyor.
  • Oyunda bir zorluk eksikliği var sizi zor duruma düşürecek neredeyse hiçbir şey yok ve bu oyunu inanılmaz monoton kılıyor.
  • Oyunda boss fight namına hiçbir şey yok sürekli mini bosslar geliyor ve can sıkıcılar sadece. (zorluk anlamında değil bayağı sıkıcılar.)
  • Daha illa vardır ama oyuna tahammül edemediğim için yarıda bıraktım ki bu çok nadir olur genelde.

Çok overrated bir oyun çok bayıyıor oyun içine çekmiyor seni o zevk yok.

Niye o televizyondaki sahneleri ve sayfalardaki içerikleri izlemeden geçtiniz ki hocam? Öyle zaten hikayeden bir şey anlamamanız normal.

He bir de oyunda canavarlar tek atıyor dedikten sonra oyunda sizi zorlayacak hiçbir şey yok dememeniz garibime gitti. 🤔

İzlemiyorum demedim zaten, canavarların tek atması ile zorlayıcı olmamasını kastetmedim ben demek istediğim canavarlar sürüyle geliyor ve hemencicik seni köşeye sıkıştırıyorlar ya da kafana boru fırlıyor karanlık güçlerin ele geçirdiği borular, zorlayıcılık kısmı ise sen sadece düşmanların sana tek atıp atmaması olarak görüyorsan değişir orası biraz öznel zaten bu benim yorumum oyun bana göre zor değil, can sıkıcı.

-Sam Lake zamanında çok zorlanarak hikayeyi yazması bariz hissettiriyor, çok zorlama hikayesi var. Genede şahsen ilgimi çekmiş ve sevmiştim. Ekstra DLC'ler ile de hikaye düzgün bir yere bağlanıyordu.

-Oyunda Anderson kardeşler ve Barry dışında herkes berbat, ona lafım yok.

-Aksiyon sistemi bariz tekrar düşen ve sıkıcı, ona yalanım yok. Ama şahsen can sıkıcı bulmaktansa, zor buldum. Cidden nefret ettiren bir kaç yer var, geri kalan çoğu yer şahsen tatlı bir zorluğu vardı. Genede çoğu yerde koşu veya Bunny atarak geçmiştim, bilene kolay kaçması.

Nasıl beklenti ile girdiniz bilmiyorum ama şahsen klasik bir PS3 oyunu beklentisi ile oynadığım için zevk almıştım. Birde öncesinde ne oynadığınızda önemli, sonuçta öncesinde Alan Wake 2 bile oynamanız çok tatsız olur. 1/10 verilemez şahsen, daha rezalet oyunlar gördüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı