Olmuş ama önerilen grafik kalitesini yüksek yapıp deneyin özel yerine. Daha iyi performans veriyor.
Olmuş ama önerilen grafik kalitesini yüksek yapıp deneyin özel yerine. Daha iyi performans veriyor.
@Prime777
Bu arada, eğer DLSS + Fg'yi kapatmak istiyorsanız oyunda kapattıktan sonra oyunu yeniden başlatınca kapalı olur. Yani oyun içinde kapatsanız bile FPS aynı kalır ama tam kapanmaz.
@662040
Harbi bayağı arttı FPS.
Eki Görüntüle 2083331
Eki Görüntüle 2083334
4 MB boyutundan yüksek olduğundan sıkıştırdım sondaki görüntüyü. Görüntü olarak da eskisi gibi bulanık değil. Bayağı iyi oldu.
Oyunu kapatınca bu mod arkada çalışırsa belki ban yedirtir Valorant'tan, arkada çalışıyor mu oyun açık değilken?
Beklenildiği gibi performans veriyor iyi oyunlar. Ghosting olmadı sanırım sizde birde, bende yapmıştı ek bi şey yapmıştım düzeltmek için.@662040
Harbi bayağı arttı FPS.
Eki Görüntüle 2083331
Eki Görüntüle 2083334
4 MB boyutundan yüksek olduğundan sıkıştırdım sondaki görüntüyü. Görüntü olarak da eskisi gibi bulanık değil. Bayağı iyi oldu.
Oyunu kapatınca bu mod arkada çalışırsa belki ban yedirtir Valorant'tan, arkada çalışıyor mu oyun açık değilken?
Çok iyi değerler hocam.
Her oyuna farklı mod yapıldığı için oyun kapandıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum. Siz yine "Görev Yöneticisi'nden" bu mod ile alakalı dosya veya oyun ile alakalı dosya açıkmı bakarsınız.
Bence bir şey olmaz ama belli de olmaz.
Beklenildiği gibi performans veriyor iyi oyunlar. Ghosting olmadı sanırım sizde bir de, bende yapmıştı ek bir şey yapmıştım düzeltmek için.
Oyunu kapattiktan sonra baktim, bir şey gorememistim bakinca.
Fareyi hareket ettirince cikan bulaniklik mi? Oyle bir şey olmadi. Karakterde gorunen klasik FPS oyunlarindaki gibi de ghosting olmadi.
Ekstra konu açabilirsin. Buradan bakmayabilirler ama dosya doğrulama var mı ? varsa yapEpic Games'ten aldığım oyunda, oyuna girerken GPU hatası veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.