Alan Wake II AMD FSR 3 modu RX 6600'e nasıl kurulur?

@Prime777

Bu arada, eğer DLSS + FG'yi kapatmak istiyorsanız oyunda kapattıktan sonra oyunu yeniden başlatınca kapalı olur. Yani oyun içinde kapatsanız bile FPS aynı kalır ama tam kapanmaz.

Olmuş ama önerilen grafik kalitesini yüksek yapıp deneyin özel yerine. Daha iyi performans veriyor.

@662040
Harbi bayağı arttı FPS.

1705165030120.png

Adsız (1).png

4 MB boyutundan yüksek olduğundan sıkıştırdım sondaki görüntüyü. Görüntü olarak da eskisi gibi bulanık değil. Bayağı iyi oldu.

@Prime777

Bu arada, eğer DLSS + Fg'yi kapatmak istiyorsanız oyunda kapattıktan sonra oyunu yeniden başlatınca kapalı olur. Yani oyun içinde kapatsanız bile FPS aynı kalır ama tam kapanmaz.

Oyunu kapatınca bu mod arkada çalışırsa belki ban yedirtir Valorant'tan, arkada çalışıyor mu oyun açık değilken?

@662040
Harbi bayağı arttı FPS.

Eki Görüntüle 2083331

Eki Görüntüle 2083334

4 MB boyutundan yüksek olduğundan sıkıştırdım sondaki görüntüyü. Görüntü olarak da eskisi gibi bulanık değil. Bayağı iyi oldu.

Oyunu kapatınca bu mod arkada çalışırsa belki ban yedirtir Valorant'tan, arkada çalışıyor mu oyun açık değilken?

Çok iyi değerler hocam.

Her oyuna farklı mod yapıldığı için oyun kapandıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum. Siz yine "Görev Yöneticisi'nden" bu mod ile alakalı dosya veya oyun ile alakalı dosya açıkmı bakarsınız.

Bence bir şey olmaz ama belli de olmaz.

@662040
Harbi bayağı arttı FPS.

Eki Görüntüle 2083331

Eki Görüntüle 2083334

Beklenildiği gibi performans veriyor iyi oyunlar. Ghosting olmadı sanırım sizde birde, bende yapmıştı ek bi şey yapmıştım düzeltmek için.

Çok iyi değerler hocam.

Her oyuna farklı mod yapıldığı için oyun kapandıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum. Siz yine "Görev Yöneticisi'nden" bu mod ile alakalı dosya veya oyun ile alakalı dosya açıkmı bakarsınız.

Bence bir şey olmaz ama belli de olmaz.

Oyunu kapattiktan sonra baktim, bir şey gorememistim bakinca.

Beklenildiği gibi performans veriyor iyi oyunlar. Ghosting olmadı sanırım sizde bir de, bende yapmıştı ek bir şey yapmıştım düzeltmek için.

Fareyi hareket ettirince cikan bulaniklik mi? Oyle bir şey olmadi. Karakterde gorunen klasik FPS oyunlarindaki gibi de ghosting olmadi.

Çok sağolun gençler yardım için

Yaptım ama oyunu açarken siyah ekran var. Alt yazı geçiyor. Neden acaba? Sesler geliyor sadece,ekran siyah. @662040 Ve DLSS + Kalite açıyorum oyun 7-8 FPS kalıyor öyle.
-Ekran kartı : 3070 Ti
İşlemci : 5800X3D
Ram : 16x2 32 gb : 3600 mhz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı