İnceleme Alan Wake

Oyunun başında 6 FPS aldığım için iade etmiştim. Oynamak istiyordum açıkçası.
Benim çöp eski sistemimde çalıştı bir yanlışlık olmasın. 2GB RAM 9800GT Nvida pentium 2.8 GHZ işlemci.

Sağlam oyun ama geçen oynamaya çalıştığımda bir hayli sıkmıştı. Zaten çıktığı dönemde 5-10 kere bitirmişliğim vardır. Ayrıca kız oyunu ile ne alaka anlamadım oyunlarında kızı erkeği mi var yahu

Benim çöp eski sistemimde çalıştı bir yanlışlık olmasın. 2 GB RAM 9800GT NVIDIA Pentium 2.8 GHz işlemci.
Büyük ihtimal ya işlemci yetmedi ya da ekran kartı. Orta Çağ Avrupa'sı gibi PC var.

Bazen oluyor ben Fifa, Pes'ten asla zevk almam mesela .

Bu incelemeyi görünce "böyle bir oyun vardı dimi lan" diye aydınlandım birden, nedense bitirmedim ben şimdiye kadar. Epic ücretsiz dağıtmıştı yanlış anımsamıyorsam, indirip oynayalım bakalım.

Ayrıca Control iyidir, aşırı gizemli atmosferi bile yeterli o oyunu deneyim etmek için. Remedy çok üretken bir stüdyo olmadığından çok fazla iyi işi olmadığı gibi çok fazla kötü işi de yok. Remedy'nin adını çok duymuyor olmamızın sebebi iyi işlere imza atmamış olması değil, çok az üretim yapıyor olması. Call of Duty gibi 18.oyunu geliştirmediklerinden pek esamesini duyamıyoruz.

COD her yıl aynı şeyi pişirip veriyor blackops 1'den sonraki cod oyunları beni sarmadı. Remedy hiç değilse az ve öz oyun geliştirdi. Alan wake, Control, Max Payne 1 bence çok güzel oyunlar. Quantum break oynamadım hiç dikkatimi çekmedi nedense.

Alan Wake Remastered'a başladım ve ilk görevde bir şey dikkatimi çekti:

Tablodaki QR kodu, merak edip telefonuma QR Kod Tarayıcı uygulaması yükledim ve taradığımda Remedy'nin paylaştığı bir YouTube videosu çıktı, video muhtemelen liste dışı çünkü normal şekilde başlığı arattığımda YouTube'da bulamıyorum bu videoyu.

Bu gerçekten çok hoş bir dokunuş ancak bu videolar tam olarak ne anlatıyorlar? Spoiler falan olur düşüncesiyle izlemedim ama izlemeli miyim? Orijinal yapımda da var mıydı bunlar bilginiz var mı?

Orjinal yapım 2010 senesinde çıktı o zamanlarda QR kod olsa bile telefon kameraları bunu okumuyordu diye hatırlıyorum. Ben oyunu baya bir bitirdim, videoda bir zamanlar yazardım, cinayet romanları yazıyordum buranın sırlarını bulmam için bana bir dedektif lazım tarzı şeyler söylüyor, yani spoiler yok daha çok iç dünyası gibi.

Orijinal yapımda QR kod yoktu eminim bundan defalarca bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…