Alanyaspor 0-0 Fenerbahçe

Galatasaray Beşiktaş'ı yenerse aradan sıyrılıp gelebilir ama ben yeneceğini sanmıyorum. Ancak yenerse çok farklı şeyler konuşabiliriz. Tabi bundan önce Hatay maçı var o daha önemli. BJK Hatay'ı yenerse GS maçı için risk almadan 1 puana razı olabilir.

Hatay maçında belli olur. Şöyle bir şey hazırlayım.
Bjk (78)= hatay(0)+Galatasaray (0)+ karagümrük (3)+göztepe(3)= 84.
Fenerbahçe (73)=Erzurum (3)+ ankaragücü(1)+sivasspor (1)+ Kayseri(3)= 81.
Galatasaray= gençlerbirliği(3)+ Beşiktaş(3)+denizli(3)+Malatya(3)= 84.
Galatasaray Beşiktaş maçını 3 farkla yener ve ikili averajla şampiyon olur.
Hocam hayalden öteye geçemez bence bu puan durumu. Keşke olsa ama....

Bu foruma kayıt olmak nasıl aklına geldi bilemiyorum ama bu kafayla çok yaşayamazsın bence. Adam hangi takımlı olduğunu belirtmemiş Beşiktaş şu kadar puan kaybedecek dememiş. Zor maçları var demiş. Son derece de haklı. Karagümrük ve Hatay 4 büyüklerden sonra gelen en iyi takımlar şu an oynadığı futbolla. Ayrıca GS ile maçı da var Beşiktaş'ın. Sen ise aklınca laf sokuyorsun adama.

Ya dostum adamın profil fotoğrafını ve ismini görmeden bu yazıyı yazdın sanırım.

Belli hataylı olduğun.
1619727115959.png
Hatayspor'umuzu sonuna kadar destekliyorum.

Sadece mesajı okudum. Ayrıca söylediğin şey senin dediklerinin saçmalığını değiştirmez.

Hak edeni görmezden gelmeniz çok iyi gerçekten ya, Beşiktaş hak ederek şampiyon olacak inşallah Galatasaray kendi etti kendi buldu. Hepiniz hayalleriniz ile geçinin kupayı kaldıran Atiba Hutchinson olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı