Alberto sego parfüm alınır mı?

Lacoste red,
armani code,
paco rabanne invictus,
jil sander sun,
terre d'hermes,
sauvage dior,
Tom Ford Oud Wood ve Tobacco vanilla
Hocam bunlar benim şuan elimde olan parfümler. Değiştire değiştire mevsime göre sıkıyorum. Siz nasıl bir parfüm arıyorsunuz? Şekerli mi fresh mi tatlı mı odunsu mu? ona göre öneri de yapabilirim.

Hocam 2 parfümü de aynı anda sipariş verdim aynı mevsimde denedim. Birini sağ kola birini sol kola sıktım. Açılış olarak alberto sego'yu daha çok beğendim yalan yok. Ama aradan 2-3 saat geçince alberto'dan eser kalmadı desem yalan olmaz. Tutaste kalıcılık olarak daha iyi geldi bana.
Şuna da dikkat etmek lazım. Parfüm-ten uyumu diye bi olay var. Aynı parfüm farklı kişilerde farklı performans verebiliyor. Benim memnun olduğum bir şey başkasında aynı performansı vermeyedebilir.
hocam istediğim parfüm fresh erkeksi dikkat çeken övgü alan :D yani şekerli kokuları pek sevmiyorum öneriniz nedir layton ve the one alma konusunda kararlıyım yani alırken 5-6 tane alabilirim önerilerinize göre

Tarzınız olmayan bir koku olursa iyi olmaz bence orjınal test deneyin sonra alışveriş yapmanız mantıklı

Ben ex nihilo Fleur narkotique modelini çok severim ama siz belki sevmeyeceksiniz

Ayrıca aberchrombie fierce
İmagination

tamamdır imaginationu da almayı düşünmüştüm peki 5 adet almayı düşünüyorum nasıl sizce bunlar
İmagination
Roja Elsyium
The One
Ysl la nuit del home
Layton

kokularımı merak ettiğim için almak istedim nasıl kokular sizce

hocam istediğim parfüm fresh erkeksi dikkat çeken övgü alan :D yani şekerli kokuları pek sevmiyorum öneriniz nedir layton ve the one alma konusunda kararlıyım yani alırken 5-6 tane alabilirim önerilerinize göre
Fresh parfüm önerilerim;

Paco Rabanne Invictus Aqua,
Terre d’Hermès,
Tom Ford Neroli Portofino,

Hacivat Nishane,
bvlgari aqva marine,
bvlgari aqva amara,
jil sander sun,
Armani profumo
ve profondo,
Creed Aventus.

Aklıma gelen fresh yaz parfümleri bunlar.
İşim dolayısıyla (gümrük) bir çok orjinal parfümü deneme fırsatım da oluyor. Yukarıdaki saydıklarımın da neredeyse hepsini deneyimleyip kullanmışlığım vardır. Yaz parfümlerinin kalıcılığı kış parfümlerine göre biraz daha az olmasına rağmen yukarıda saydıklarım yaz için iyidir.
Kalın yazı ile olanlar şuan dolabımda mevcut. Creed Aventus ile Nishane hacivat çok yakın kokular. Onlardan da kullanmıştım vardı elimde ama bitti. Elimde de çok parfüm olduğu için almadım bir daha.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu gördükten sonra bi fikrim değişmedi değil

Dostum tabi ki alabilirsin, alberto sego kötü marka değil. Ben ya da bir başkası beğenmedi diye sende beğenmeyecek değilsin. Belki de senin teninde güzel duracak.

Dostum tabi ki alabilirsin, alberto sego kötü marka değil. Ben ya da bir başkası beğenmedi diye sende beğenmeyecek değilsin. Belki de senin teninde güzel duracak.
Arabada BMW ne ise, açık parfümde de Alberto Sego iyidir. Tutaste de iyi bir parfüm markası. Alberto Sego modellerinden Sauvage Elixir performans çok başarılıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı