Alberto sego parfüm alınır mı?

hocam çok övdünüz kullandığın parfümler hangiler albert segodan
En mantıklısı, orijinal satan yerlerde tarzını seç ve seçtiğin parfümün orijinaldeki performansına bak. Daha sonra muadilini al; ister Alberto Sego'dan, ister Tutaste'den ya da hangi başka firmayı dilersen. Çok kalıcı olmasını istiyorsan, ağır kokulara yönel; çünkü örneğin Lacoste White ile Tom Ford Black Orchid, içlerindeki notalardan dolayı aynı kalıcılıkta olmaz. Bu sadece bir örnek ve orijinalde de durum aynıdır. Havalar çok sıcak, parfümler hızlı buharlaşıyor, ancak yazın ağır bir parfüm seçmek mantıklı değil, insanı yorar. Orta ağırlıkta bir parfüm seç ve dediğim gibi, bir mağazadan deneyerek tarzını bul ve al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu gördükten sonra bir fikrim değişmedi değil.

Hocam konunun üzerinden bir süre geçmiş fakat bir yorum bırakayım her markanın her parfümü iyi olmuyor. Veya benim tenimde kalan sizin teninizde kalmayabilir. Tutaste kalıcılık iyi yazılmış ben myself kullandim yakınlık idare ederdi kalıcılık 2 saat sonra yok olacak düzeydeydi. O yüzden bir markaya takılı kalmak yerinde istediğiniz parfümü en iyi yapan firmayi araştırabilirsiniz veya deneme yanılma yapmak zorundasınız oda bu ekonomik şartlarda pek mantıklı değil.

hocam çok övdünüz kullandığın parfümler hangiler albert segodan
Marka sahibi olduğu için normaldir övmesi gir bak profiline anlarsın 😃 Merdiven altı alkolle esans karıştırmayı BMW ile falan kıyaslamak gibi bir durum müşteride olabilir mi? Överken bu denli gereksiz bir abartıyı müşteri yapmaz çıkarı olan yapar.

Lacoste red,
armani code,
paco rabanne invictus,
jil sander sun,
terre d'hermes,
sauvage dior,
Tom Ford Oud Wood ve Tobacco vanilla
Hocam bunlar benim şuan elimde olan parfümler. Değiştire değiştire mevsime göre sıkıyorum. Siz nasıl bir parfüm arıyorsunuz? Şekerli mi fresh mi tatlı mı odunsu mu? ona göre öneri de yapabilirim.

Hocam 2 parfümü de aynı anda sipariş verdim aynı mevsimde denedim. Birini sağ kola birini sol kola sıktım. Açılış olarak alberto sego'yu daha çok beğendim yalan yok. Ama aradan 2-3 saat geçince alberto'dan eser kalmadı desem yalan olmaz. Tutaste kalıcılık olarak daha iyi geldi bana.
Şuna da dikkat etmek lazım. Parfüm-ten uyumu diye bi olay var. Aynı parfüm farklı kişilerde farklı performans verebiliyor. Benim memnun olduğum bir şey başkasında aynı performansı vermeyedebilir.
Hocam İnvictus'un muadilleri hakkında bilginiz var mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı