Daha fazla
Yani genelde buzdolabı veya serin, kuru, güneş görmeyen normal bir dolaba koysan da olur zannımca. Aventus zaten yüzlerce klonu olan bir koku olduğu için pek bir şey diyemem illa ki sentetik hissettirir.@BlackDread hocam sonuç olarak şöyle düşündüm. Bugün mad mağazasından intense home, le beau ve aventusu denedim. Açıkçası ucu de hoşuma gitti, biraz araştırma yaptığımda Alberto segonun esansları daha iyi kullandığı, kokuların daha benzer olduğunu okudum. Bu üç parfümü Alberto sego üzerinden almayı planlıyorum, alınca ufak bir incelemesini eklerim buraya.
Konuya güncelleme getiriyorum dediğim gibi. Cuma günü sipariş vermiştim, salı günü elime ulaştı parfümler. Testlerini yaptım le beau mad muadiline göre daha çok hoşuma gitti, aventusun açılışı çok güzel olsa da hafif bir sentetik hissettiriyor sanki. Homme intense için de, koku güzel ama mad muadilini daha çok beğenmiştim nedense. Çok yakın kokular.
Ayrıca bir soru soracağım buraya, parfümleri dinlendirmek için ne yapmak gerek tam olarak, bazı yazılarda buzdolabında bekletmeyi okumuştum, bir tavsiyesi olan var mı?
@BlackDread sizi de çok yordum hocam kusura bakmayın, parfüm konularinda en aktif gördüğüm kişi sizsiniz.