Albion Online başlanır mı?

Dalga geçiyorum zaten. Rekabet sevmiyorum gereksiz stress eğer PvP diğer oyunlar gibi isteğe bağlı olsaydı albion Online'a hayatımı görebilirdim.
Evet ilk zamanlarda o setleri çekmek için saatler harcıyorsun ve hepsini kaybedince insan üzülüyor ama zaten MMORPG'nin olayı bu. Ya kazancaksın ya kaybetceksin. Pes etmeyen insanlar kaybetse de devam ediyor.

Evet ilk zamanlarda o setleri çekmek için saatler harcıyorsun ve hepsini kaybedince insan üzülüyor ama zaten MMORPG'nin olayı bu. Ya kazancaksın ya kaybetceksin. Pes etmeyen insanlar kaybetse de devam ediyor.
Zaman harcayıp elde ettiğim itemlere arada bir bakıp vay be zamanım boşa gitmemiş diyebilmek çok iyi ama albion online da öyle bir durum yok bugün de ölmedik. Diye uyumak var.

@jingletakan07 oyundaki pazar sistemi nasıl? İtemleri nasıl diğer oyunculara satıyoruz? Offline market olayı var mı yoksa pazarı kurup öyle bekleyecek miyiz?
Her NPC krallığının kendi marketi var. İtemi istediğin fiyata koyduktan sonra Premium durumuna göre bir miktar vergi alıyor ve offline da olduğunda satılabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı