Evet ailesine söyleyin. Ben olsam gider, kızın ayakabbasını çalardım.
LoL. Aldatılınca yapacağım tek şey kızın ayakkabısını çalmak olurdu sanırım
Evet ailesine söyleyin. Ben olsam gider, kızın ayakabbasını çalardım.
Kızla senin aranda olan meseleyi neden ailesine aktarıyorsun?
Bence şikayetçi olmayın. Ailesinin gözü önünde haklılık durumunuz değişir. Sadece ailesine söyleyin geçin derim.Açıkçası ayakkabısını çalmama gerek yok. Fakat bana WhatsApp üzerinden ettiği hakaretler için şikayetçi olacağım ama ilk önce ailesine söylemek lazım.
Küfür ettiyse şikayetçi ol. Gerisine mecbur göz yumacaksın. Kızın kendi karakteri.Dostum beni cinsel bir ilişki ile aldatıp ardından bana küfür etmesine göz mü yumayım?
Bence şikayetçi olmayın. Ailesinin gözü önünde haklılık durumunuz değişir. Sadece ailesine söyleyin geçin derim.
Dostum beni cinsel bir ilişki ile aldatıp ardından bana küfür etmesine göz mü yumayım?
Boşverin hocam, uğraşmaya değmez. Size ettiği hakaretleri ve ayrılma sebebinin yazdığı mesajı ailesine atın, yeterli.Bilmiyorum arada kaldım.
Bilmiyorum arada kaldım.
Evet, Allah’ından bulsun çocuk gibi ne annesine söylüyorsun. Koca kıza ne yapacaklar azcık olgun olun.Dostum beni cinsel bir ilişki ile aldatıp ardından bana küfür etmesine göz mü yumayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.