Geçmiş olsun. Bence aktarmalısın. Sen de ona bir darbe vur. Yüzünde epic bir ifade yer alacak.Üç yıllık birlikteliğim sona erdi fakat aldatıldım. Sebebini sorduğumda "sıkılmıştım" dedi bana. Sizce bu durumu ailesine aktarmalı mıyım?
Hocam bundan sonra zaten o insanla devam etmeyeceksiniz. Karakteri böyleyse aileye söyleyince de bir şey olmaz. Siz kendi içinize sineni yapın ama benim tavsiyem hayatınıza odaklanıp devam etmeniz yönünde.
Evet, Allah'ından bulsun çocuk gibi ne annesine söylüyorsun. Koca kıza ne yapacaklar azıcık olgun olun.
Geçmiş olsun hocam.
Evet, Allah'ından bulsun çocuk gibi ne annesine söylüyorsun. Koca kıza ne yapacaklar azıcık olgun olun.
Allahından bulsun demekle olmuyor kanka dersini vermek lazım dava edebilir mesela.
Bi şey çıkmaz da o yüzden evli olmadığı için aldatma suç değil. Küfür ve hakaret için de bi şeyler bulunabilir ya da sanki ne kadar ceza alacak o yüzden sadece boşuna daha çok canı sıkılır. Erkenden görmüş olmuş kızın gerçek yüzünü böyle düşününce karda arkadaşımız şimdi olayın sıcağıyla canı yanıyor fakat geçer. Geçmiş olsun tekrar.Allahından bulsun demekle olmuyor kanka dersini vermek lazım dava edebilir mesela.
Hocam o zaman şikayet etme hakkınız var. Kesinlikle dava açın.Bana hakaret etti ve benim kartımla bir alışveriş yapmıştı şimdi bankayı arayıp işlemi ben yapmadım dememek için kendimi zor tutuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.