Aldatıldım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aklıma bu geldi :d

@bgdckbackintown "Erkek adamın erkek arkadaşı olur" lafına bir gönderme gibi olmuş. :D
Yok baba, o kazığı yedikten sonra bu konularda tahammülsüz bir insan oldum ben. Kadın olsun erkek olsun fark etmez. İnsanlarla merhaba merhabayım artık. Uzun süredir sadece ihtiyacım olduğu zaman iletişime geçiyorum insanlarla. Tek etken aldatılmak değildi beni bu duruma iten ama bardağı taşıran son damlaydı diyebilirim. Para biriktiriyorum şimdi, aileden bir miras durumu da var. Bir kaç yıl içinde bir dağ evi bir çiftlik evi vs böyle şehir merkezine kilometrelerce uzak bir yere taşınacağım, orada da tek başıma ölürüm herhalde.

Yok baba, o kazığı yedikten sonra bu konularda tahammülsüz bir insan oldum ben. Kadın olsun erkek olsun fark etmez. İnsanlarla merhaba merhabayım artık. Uzun süredir sadece ihtiyacım olduğu zaman iletişime geçiyorum insanlarla.
cak-bir-beslik.gif

Üstüne lafım yok. İnsanları sevmiyoruz galiba. Böyle daha rahat.

Büyük ihtimalle mahkemeden bir şey çıkmayacak olmasına rağmen en azından resmi bir belgeyi gördüğündeki endişe ve korku ona yetecektir ve bundan sonraki hayatında sevgilisi olsun başka bir insan olsun hakaret etmemeyi öğrenecektir diye düşünüyorum. Ailesine de söylemek size kalmış. Aldatan kişiye zarar vermek için söyleyebilirsiniz cinsel ilişki ile aldatıldığınızı da belirterek. Ailesi hayatı zindan edebilir. Kişiden kişiye değişir ailesi ile paylaşıp paylaşmamak. Size kalmış. Geçmiş olsun. Hayatınıza bakın. Önünüzde yaşanacak güzel günleriniz vardır. Bu sizin elinizde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı