- Makaleler
- 6
@bgdckbackintown "Erkek adamın erkek arkadaşı olur" lafına bir gönderme gibi olmuş. 
Yok baba, o kazığı yedikten sonra bu konularda tahammülsüz bir insan oldum ben. Kadın olsun erkek olsun fark etmez. İnsanlarla merhaba merhabayım artık. Uzun süredir sadece ihtiyacım olduğu zaman iletişime geçiyorum insanlarla. Tek etken aldatılmak değildi beni bu duruma iten ama bardağı taşıran son damlaydı diyebilirim. Para biriktiriyorum şimdi, aileden bir miras durumu da var. Bir kaç yıl içinde bir dağ evi bir çiftlik evi vs böyle şehir merkezine kilometrelerce uzak bir yere taşınacağım, orada da tek başıma ölürüm herhalde.@bgdckbackintown "Erkek adamın erkek arkadaşı olur" lafına bir gönderme gibi olmuş.![]()
Yok baba, o kazığı yedikten sonra bu konularda tahammülsüz bir insan oldum ben. Kadın olsun erkek olsun fark etmez. İnsanlarla merhaba merhabayım artık. Uzun süredir sadece ihtiyacım olduğu zaman iletişime geçiyorum insanlarla.
Önceden tam tersiydim. Orası senin burası benim tüm gün dolaşırdım, eve girmezdim. Baya sosyal birisiydim,şimdi evden çıkmak zulüm gibi geliyor. İşten kaytarabilmek için covid falan olmaya çalışıyorum o derece.
Hocam dava açtınız mı ne oldu?Ben hala karanliktayim be hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.