Aldığım sıfır ekran kartının arızalı olması

ozan1991

Decapat
Arkadaşlar, bugün ekran kartı aldım, takıyorum görüntü yok. 3-4 kez bip sesi alıyoruz farklı bir ekran kartı takıyoruz sorunsuz çalışıyor. Yarın kartı iade etmek için geri götüreceğim. Sizce kartmı arızalı yoksa yanlış yapılan bir şey mi var?

Yanlış yapılan bir şey de olabilir ancak sıfır ekran kartının arızalı olmasına bu kadar şaşırmayın. Bu foruma katıldığımdan beridir "Elektronik şans işidir" derim ve devamında "Sıfır ekran kartınız bile bozuk gelebilir." diye tamamlarım. İnsanlar bunu çoğu zaman abartma olarak algılar. Elbette çok düşük bir ihtimaldir ancak imkansız değildir. Aldığınız yere danışın. Onlar başka bir bilgisayarda denesin.

Hocam iade konusunda sıkıntı çıkarmazlar değil mi?
sen bozdun gibisinden sonuçta hiç kullanamadım hiç görüntü alamadım ve kartı takmasıda gayet basitti.

Bir bilişim mağazasından aldım. İsim ver miyim, yarın bir gidip görüşeyim başımı ağrıtmazlar umarım tüketici haklarıyla uğraşmak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı