Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar, bugün ekran kartı aldım, takıyorum görüntü yok. 3-4 kez bip sesi alıyoruz farklı bir ekran kartı takıyoruz sorunsuz çalışıyor. Yarın kartı iade etmek için geri götüreceğim. Sizce kartmı arızalı yoksa yanlış yapılan bir şey mi var?
Yanlış yapılan bir şey de olabilir ancak sıfır ekran kartının arızalı olmasına bu kadar şaşırmayın. Bu foruma katıldığımdan beridir "Elektronik şans işidir" derim ve devamında "Sıfır ekran kartınız bile bozuk gelebilir." diye tamamlarım. İnsanlar bunu çoğu zaman abartma olarak algılar. Elbette çok düşük bir ihtimaldir ancak imkansız değildir. Aldığınız yere danışın. Onlar başka bir bilgisayarda denesin.
Hocam iade konusunda sıkıntı çıkarmazlar değil mi?
sen bozdun gibisinden sonuçta hiç kullanamadım hiç görüntü alamadım ve kartı takmasıda gayet basitti.