Aldığım telefonun ekranı çakma gibi

Laniakeea

Kilopat
Katılım
11 Ekim 2016
Mesajlar
214
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, geçen gün 2. el LG G7 model telefon aldım ve ekranı değiştirilmiş mi değiştirilmemiş mi tam anlayamıyorum fakat ekranın yapısında çok çok ince yatay çizgiler var deyim, düz renkli bir fotoğrafa bakınca belli oluyor ve 1440p olmasına rağmen 1080p telefonumla ya aynı ya daha kötü diyeyim. Alırken incelediğimde anlaşılabilecek bir şey değil hak verirsiniz ki. Bunu telefoncuya götürsem evet çakma dese ne olacak şimdi, telefonu faturasıyla beraber aldım.
 
Geçmiş olsun. Kurumsal bir yerden almadığınız sürece tüm sorumluluk size ait. İade etme şansınız yok.

IMEI numarasını kontrol ettir, eğer çakma ise orada anlaşılır. Sonra polise gidersin, nitelikli dolandırıcılık suçundan.

IMEI ile ne alakası var ekranın. Sonradan çakma ekran taktırmıştır.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı