Aldığınıza Pişman Olduğunuz Şeyler

GM 5 Plus! Hayatım boyunca bu kadar pişman olduğum bir ürün satın almamıştım. Aldıktan sonra 2 ay geçmedi elden çıkarmam. İşin garip yanı ben sorunları söyledikçe kitlesi tarafından ben taşlanıyordum. Bunları görünce firma az bile yapıyor sizlere diyerek uzaklaştım oralardan. :)
Allah Allah, ablam da var ama henüz hiçbir sorununu görmedik. Bu teknoloji şans işi birazda.
 
Logitech Extreme 3D Pro idi benimki. Logitech F710 ile arada kalıp onu almıştım. Sonuçta 10-15 defa War Thunder oynayıp bıraktım. Muhtemelen yakında direksiyon setime h-shifter olarak yeni görevine başlayacak :).
 
Benimde cebimde 1500 TL vardı. Asus GTX 1050 Ti ve Asus VC239H ikisini 1380 TL almıştım. GTX 1060 6 GB o zamanlar 1400 TL civarındaydı iyi ki GTX 1060 6 GB almamışım diyorum. GTX 1060 6 GB daha iyi bir kart olabilir ama GTX 1050 Ti 2 katı fiyatı vardı.;)Bazen düşük ekran kartı almak iyidir. Çünkü direk yüksek seviye ekran kartı alabilirsin. 1070 altını almazsın umarım.


Casper pişmanlıktır. Düşman başına.:LOL:


Daha varsa paylaşabilirsin. Benim gibi konuyu tek tek okuyan insanlar faydalanabilir.


3 ay boyunca PS 4 cafeye gittim. Oynamadığım oyun kalmadı. O kadar doydum ki evde olsa oynamam. Bir süre sonra sıkıyor.:dikkatli:


Amaçları para kazanmak olduğu için bu tür durumlar normal. En iyi yöntem ona para kazandırmamak.;)

i7 6700K aldığıma da pişmanım. Sadece oyun için bu kadar güçlü bir işlemci almaya gerek yokmuş. Çok daha makul fiyatlara doğru sistem toplanabilirmiş. En pahalısı en iyisi değildir. Bunu unutmayın.
 
Snopy kulaklığı param yok diye 22 lira verip almıştım, şimdi 70 liraya satıyorlar ama yine de pişmanım. Kullandığımdan çok garantide vakit geçiriyor. O zaman düzgün bir kulaklık alsaydım keşke !
 

Geri
Yukarı