Aldığınıza Pişman Olduğunuz Şeyler

1 - Yalova'daki tanımadığım bir araba tamircisine arabamı götürdüm. Egzozda titreme vardı. Adam geçici bir çözüm üretti. Ufak bir bez parçasını iple bağlayarak titremeyi bir nebze önledi. Ben de sandım 3-5 TL tutar bu taş çatlasın. Sonuçta bir bez ve ip ne kadar pahalı olabilir ki... Lakin 20 TL dedi. Verdiğim para haram olsun!
2 - 1 yıl önce 360 TL gibi bir fiyata aldığım Corsair Void RGB kulaklık. (Razer Kraken 7.1 Chroma'dan geçmiştim Corsair'e)
3 - Logitech F710 aldım. 1 Ay sonra Xbox one kontroller deneme fırsatım oldu. Yine pişman oldum. :( Keşke biriktirip Xbox one kolu alsaymışım diyorum hep.
4 - Ablamın Iphone kulaklığı vardı. Benim neden yok diye zorla babama Turkcell'den dandirik bir kulaklık aldırmıştım hem de 30 TL'ye. :( Hem fesatlık...
 
Bir ürün alıyorsunuz ama beğenmiyorsunuz alıcı pişmanlığı yaşıyorsunuz. Keşke almasaydım dediğiniz ürünler oldu mu?

Bu konuyu okuyarak en azından fikir sahibi olabilir herkes. Ona göre hareket eder.
Bundan 3 sene önce Asus K56CB almıştım. Zamanına göre iyi olsa da 740M ekran kartı beni hayattan soğutmuştu.
 
Sony Xperia S almıştım sene sanırım 2013 başıydı. 1300 tl vermiştim :( Belirli bi süre iyi idare etse de fena ısınıyordu telefon. Bi kaç sene sonra yarı fiyatının altına satmak zorunda kalmıştım piyasası yok diye.
 
Monster Notebook. Hayatımda yaptığım en büyük pişmanlıktır. Şirketin önünden dahi birdaha geçmeyeceğim. Notebook değil bildiğin elektrikli soba. Uzan durun uzak...
 
Monster Notebook. Hayatımda yaptığım en büyük pişmanlıktır. Şirketin önünden dahi birdaha geçmeyeceğim. Notebook değil bildiğin elektrikli soba. Uzan durun uzak...
Modelden modele değişiyor yanlış yönlendirme yapmayalım. Abra A5 serisinden aldıysanız yakınmanız normaldir daha yeni Şubat ayında Tulpar T7 modelinden aldım 4 aydır kullanıyorum altında 150TL lik Thermaltake soğutucu var hiçbir sorun çıkarmadı ısı dereceleri normal.
 

Geri
Yukarı