Alfa kuşaklarından hoşlanmıyorum

Saygı var da benim ilde yok buranın insanı vahşi.

Doğru dedin ama 2011'lilerin %5'i akıllı çıkıyor bana göre. Benim gördüğüm kadarıyla 2011'li insanlar saygısız oluyor. Belki yaşadığım il yüzünden olabilir.

Zaten başka liseye gideceğim, sınıf konusu şansa kaldı😔.

Vallahi bende yasadigim sehirden memnun degilim maalesef ama idare ediyorum bakalim ama nereye kadar idare edebilirsem.

Okuldan atıldıysan sende de bir sorun vardır. Sorunu başkalarında aramak yerine bence ilk önce kendinde aramalısın.
Adam haklı kardeşim. Yeterince düzgünsen çevrendekileri takmazsın. Öğretmenlerin ve ailen ile konuş. Kendin fiziki yönden geliştirmeye çalış ve sabret. Türkiye'de ki bir çok çocuk senin yaşadıklarını yaşıyor.
Alfa diyerek genelleme yapma ama. Bir kişi de çıkar der ki bu z kuşağı...
2009'luyum. Bizim aileden pek fayda göremediğim için beni geç okuttular. Bu sene okuldan atıldım ve sınıf tekrarı aldım. 2011 doğumluları sevmiyorum, çok şımarıklar. Zaten berbat bir ilde yaşıyorum, buranın insanları da kaba, ne yapmalıyım?

Adam haklı kardeşim. Yeterince düzgünsen çevrendekileri takmazsın. Öğretmenlerin ve ailen ile konuş. Kendin fiziki yönden geliştirmeye çalış ve sabret. Türkiye'de ki bir çok çocuk senin yaşadıklarını yaşıyor.
Alfa diyerek genelleme yapma ama. Bir kişi de çıkar der ki bu z kuşağı...
Hocam bazı ülkelerde insanlar haksız yere okuldan atılabiliyor. Ben samimi bir vatanseverim. Mesela, bende ne sorun olabilir ki? Başkalarının arkasından iş çevirmiyorum, Kendim halime bakan bir insan'ım.

Ama sen gelip, 'sanada Z kuşağı lakabı takarlar' demişsin. Gerçekten, bu cevapla insanı patlatıyorsun. Bana Z kuşağı diyen kişiler, bir kere kendilerine bakmalılar. İnternette gördüklerinin hepsine inanıp kendilerini bir şey zannediyorlar. Ardından millete laf atıp, milletin bilgilerini Doxbin'e paylaşıyorlar.

Tabi ki alfa kuşağında bu kitlede her insan kötü değil ama Türkiye'deki durum, özellikle Osmaniye gibi doğu bölgelerinde oldukça rezil ve berbat. Ülkenin eğitim sistemi felaket bir durumda bro'm. Sadece 'Hocaya ne ayaksın?' dediğim için kıyamet kopuyor. Bu, hakarete bile girmiyor okuldan atılıyorum bir laf yüzünden acaba dünya yüzünde böyle bir şey var mı bro?

2009'luyum. Bizim aileden pek fayda göremediğim için beni geç okuttular. Bu sene okuldan atıldım ve sınıf tekrarı aldım. 2011 doğumluları sevmiyorum, çok şımarıklar. Zaten berbat bir ilde yaşıyorum, buranın insanları da kaba, ne yapmalıyım?

2010'luyum 2011'lilerle eğitim görüyorum. Bazıları ciddi, bazıları deli. Eğitim ve aile eğitimine bağlı durum. Genel yargılamak mantıksız.

Alfa kuşağı dediğiniz el kadar çocuklar muhtemelen, yani ne zararı dokunabilir küçücük çocuğun sana? Burada kızmıyorum ama cidden bir garip.

Son düzenleme:
İnsanlarla olabildiğince az konuşmayı deneyebilirsin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı