Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive alınır mı?

Ben binmelik alacağım uzun yol yapmayı da düşünüyorum konforlu rahat bir araba bir de onu almazsam bir tane symbol buldum ona da bakacağım bugün atayım linkini buraya https://l24.im/hJFRTDi

Bu arabayı da beğendim daha ekonomik kilometresi de düşük alınabilir yarın bakacağım canlı olarak.

Hocam symboldense Giulietta kesinlikle, şirket aracım 2017 symboldü, yakıt olarak Renault güzel ama odun gibi araba.

Ben binmelik alacağım uzun yol yapmayı da düşünüyorum konforlu rahat bir araba bir de onu almazsam bir tane symbol buldum ona da bakacağım bugün atayım linkini buraya https://l24.im/hJFRTDi

Bu arabayı da beğendim daha ekonomik kilometresi de düşük alınabilir yarın bakacağım canlı olarak.
Attığın araçların kaporta durumu berbat. Tavan boyalı diyor. Symbol teneke alacağına Astra g al. Sanayide biraz uğraştırır sonra gıkını çıkarmaz. 240 bine geldi araç dün hala performanslı. Motoru güzel parçası var daha ne olsun? Bu paralara alacağın Astra en azından bunlara göre sağlam ve daha az hasarlı olur.

Attığın araçların kaporta durumu berbat. Tavan boyalı diyor. Symbol teneke alacağına Astra g al. Sanayide biraz uğraştırır sonra gıkını çıkarmaz. 240 bine geldi araç dün hala performanslı. Motoru güzel parçası var daha ne olsun? Bu paralara alacağın Astra en azından bunlara göre sağlam ve daha az hasarlı olur.

Hocam o zaman yardımcı ol bana İstanbul Anadolu yakası Pendik tarafındayım Anadolu yakasında araç arıyorum, çok uzağa gidemem bana Astra g için yardımcı olur musunuz?

LPG'de yakıtı çok güzel bunların. Performansı da yine idare ediyor. Turbo olsa harika bir araç ona rağmen hantal değil.

Hocam araba Kars'ta oraya gidemem bir de 2010 ve üzeri yılında üretilmiş araba arıyorum eski arabalar artık sıkıntı olmaya başladı bir de martı tag yapıyorum boş zamanlarımda 2010 ve üzeri araba lazım ve İstanbul Anadolu yakasında olması lazım.

Hocam o zaman yardımcı ol bana İstanbul Anadolu yakası Pendik tarafındayım Anadolu yakasında araç arıyorum, çok uzağa gidemem bana Astra g için yardımcı olur musunuz?
https://shbd.io/s/PZwzlRFO İstanbulda yaşadığını unutmuşum kardeşim. Ustalara sor bı baktır gayet iyi arabadır. Elektrik tesisatı çok olmadığı için bozulacak yanı yok. soğutma suyu deposuna dikkat et kaçak yapabilir bizde de yapmıştı hallettik sonradan. Şuan gidiyor sıkıntısız sorunsuz. Antifriz kullanılmış olsun alacağın araba. Bütçeyi söylemedin bir de.

400 450k arası bütçem var zorladım kendimi borç aldım acil de araba bulmam lazım ama 2010 ve üzeri istiyorum daha doğrusu annem öyle istiyor o yüzden yaşı küçük arabalar önceliğim o symbol de o kadar kötü durmuyor fiyatına göre artık arabalar acayip pahalı bir hal aldı.

Hocam size çoğu kişinin unuttuğu, hatta belki de hiç duymadığı bir otomobilden bahsedeceğim. Kendisi görünüm olarak günümüzün yerden yüksek hatchback formlu otomobillerini andırıyor. Ford Fusion 1.4TDCI ancak kronik sorunu var mıdır araştırmak lazım, bir akrabamız kullanıyor arabayı sürmüş olmasam da sağ koltuktaki deneyimlerimden yola çıkarak 400-500 bin lira seviyesi için uygun sıfat epik, arabanın oturuş pozisyonu hafif yüksekte kaput rahatlıkla görünebiliyor ve hafif yüksekte olduğunuzu hissediyorsunuz, koltuk süngerleri yumuşak, süspansiyonun ayarı dengeli, hızlı gitmediğinizde kasislerden gayet güzel ilerliyor. İşlevsellik bakımından da arka yaşam alanı ve bagajı nispeten geniş. Yol gürültüsü ve özellikle motor gürültüsü dizel olmasına göre çok az geliyor. Genel olarak huzurlu bir şekilde akıyor araç. Tek handikapı 14-15 saniyelerde 0-100'ü var diye biliyorum aslında o kadar yavaş hissettirmiyor. Bu arabayı neden bu kadar övdüm bilmiyorum 😁. Ama sunduğu şeyler aslında gerçekten çok hoş. Temizi bulunursa düşünülebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı