Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive alınır mı?

Hocam araba Kars'ta oraya gidemem bir de 2010 ve üzeri yılında üretilmiş araba arıyorum eski arabalar artık sıkıntı olmaya başladı bir de martı tag yapıyorum boş zamanlarımda 2010 ve üzeri araba lazım ve İstanbul Anadolu yakasında olması lazım.
Araç kriteri iyice düşüyor. 2010 model symbol Getz 301 celysse olur ama temizi kardeş temizini bulman lazım illa çıkar letgoya bak oraya buraya bak. Kilometre sınırını en fazla 200bin yap öyle bak.

Hocam size çoğu kişinin unuttuğu, hatta belki de hiç duymadığı bir otomobilden bahsedeceğim. Kendisi görünüm olarak günümüzün yerden yüksek hatchback formlu otomobillerini andırıyor. Ford Fusion 1.4TDCI ancak kronik sorunu var mıdır araştırmak lazım, bir akrabamız kullanıyor arabayı sürmüş olmasam da sağ koltuktaki deneyimlerimden yola çıkarak 400-500 bin lira seviyesi için uygun sıfat epik, arabanın oturuş pozisyonu hafif yüksekte kaput rahatlıkla görünebiliyor ve hafif yüksekte olduğunuzu hissediyorsunuz, işlevsellik bakımından da arka yaşam alanı ve bagajı nispeten geniş. Yol gürültüsü ve özellikle motor gürültüsü dizel olmasına göre çok az geliyor. Genel olarak huzurlu bir şekilde akıyor araç. Tek handikapı 14-15 saniyelerde 0-100'ü var diye biliyorum aslında o kadar yavaş hissettirmiyor. Bu arabayı neden bu kadar övdüm bilmiyorum 😁. Ama sunduğu şeyler aslında gerçekten çok hoş. Temizi bulunursa düşünülebilir.

Hocam daha yeni Ford Fiesta 1.4 TDCI 2008 kamyonet ruhsatlı tek kapılı aracımı sattım Ford'lardan nefret ettim sayesinde çok kötü malzeme kullanmışlar eski arabaların o yüzden Ford'dan uzak durmayı düşünüyorum ama yine de bakacağım söylediğiniz arabaya.

Hocam daha yeni Ford Fiesta 1.4 TDCI 2008 kamyonet ruhsatlı tek kapılı aracımı sattım Ford'lardan nefret ettim sayesinde çok kötü malzeme kullanmışlar eski arabaların o yüzden Ford'dan uzak durmayı düşünüyorum ama yine de bakacağım söylediğiniz arabaya.
Hocam muhtemelen altyapı ve iç mekan kalitesi olarak benzer olacaklardır ama yakınınızda düzgün bir tane bulursanız bir şans verip bakabilirsiniz.

Hocam muhtemelen altyapı ve iç mekan kalitesi olarak benzer olacaklardır ama yakınınızda düzgün bir tane bulursanız bir şans verip bakabilirsiniz.

Baktım araca aynı tasarım ve kalitede 200 bin km altı almak lazım sıkıntı oluyor kesin antifrizde kullanmamışlardır araç üflüyordur 1.4 TDCI sıkıntılı güzel motor ama bakmadığın zaman çok sıkıntı çıkarıyor. Bunu alacağıma Alfa Romeo alırım daha iyi prestiji var bir kere.

Hocam babamda sıfırdan beri var bundan, iş arabası olarak almıştı şu an 370 binde falan, üzerindeki motor Fiat-Opel karışımı olan 1.3dizel, parasına göre cok iyi 6 hava yastıklı falan, bu modele yönelebilirsin. Parça konusundada öyle abarttıkları gibi bulamama olmuyor.

Aracı beğendim adama da mesaj attım ortak bir yer de buluşalım diye bakalım sabah görür mesajı bu arada araç çok bakımlı duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı