Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive alınır mı?

Kubilay Doruk

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Restoran İşletmecisi
Link koymak yasak mı bilmiyorum, söyleyebilir misiniz ona göre sarı sayfanın linkini atacağım.

Araç kriteri iyice düşüyor. 2010 model symbol Getz 301 celysse olur ama temizi kardeş temizini bulman lazım illa çıkar letgoya bak oraya buraya bak. Kilometre sınırını en fazla 200bin yap öyle bak.

Hocam daha yeni Ford Fiesta 1.4 TDCI 2008 kamyonet ruhsatlı tek kapılı aracımı sattım Ford'lardan nefret ettim sayesinde çok kötü malzeme kullanmışlar eski arabaların o yüzden Ford'dan uzak durmayı düşünüyorum ama yine de bakacağım söylediğiniz arabaya.

Hocam muhtemelen altyapı ve iç mekan kalitesi olarak benzer olacaklardır ama yakınınızda düzgün bir tane bulursanız bir şans verip bakabilirsiniz.

Hocam muhtemelen altyapı ve iç mekan kalitesi olarak benzer olacaklardır ama yakınınızda düzgün bir tane bulursanız bir şans verip bakabilirsiniz.

Baktım araca aynı tasarım ve kalitede 200 bin km altı almak lazım sıkıntı oluyor kesin antifrizde kullanmamışlardır araç üflüyordur 1.4 TDCI sıkıntılı güzel motor ama bakmadığın zaman çok sıkıntı çıkarıyor. Bunu alacağıma Alfa Romeo alırım daha iyi prestiji var bir kere.

Aracı beğendim adama da mesaj attım ortak bir yer de buluşalım diye bakalım sabah görür mesajı bu arada araç çok bakımlı duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…