5 Mayıs 2014 Mesaj: 2 Ali abi Note 3 kullanırken nelerden memnun kaldın? Nelerden şikayetçisin? Lütfen paylaşır mısın? @Ali Güngör Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2014 Genişletmek için tıkla...
Ali abi Note 3 kullanırken nelerden memnun kaldın? Nelerden şikayetçisin? Lütfen paylaşır mısın? @Ali Güngör
ynr123 Megapat Katılım 8 Ocak 2014 Mesajlar 371 Makaleler 3 5 Mayıs 2014 #2 İstersen ben de görüşlerimi dile getireyim. Telefon iyi, benim kullanmada zorluk yaşadığım yer ise; Ali abinin kullandığı kaplık bende de var, o kaplık ile s-pen zor çıkıyor ve üstündeki deriye benzer şey kalkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2014
İstersen ben de görüşlerimi dile getireyim. Telefon iyi, benim kullanmada zorluk yaşadığım yer ise; Ali abinin kullandığı kaplık bende de var, o kaplık ile s-pen zor çıkıyor ve üstündeki deriye benzer şey kalkıyor.
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 63.791 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 6 Mayıs 2014 #3 Kapsamlıca paylaşacağım