Alibaba.com ucuz RTX 2080 Ti güvenilir mi?

Vega 56 CF, RTX 2080 Ti ile eşit diye biliyorum. Değiştirme amacın bazı oyunların CF desteklememesi mi?
Aynen bazi oyuarda 2080 ti yi bile geciyor. Rtx deneyimi yaşamaya degermi? Gecen satip alacaktim kafama esti boş ver oglum dedim, 32 gb corsair vengerance led ramlari aldim taktim. Bu seferde olmazsa rtx yi boş verip kopmle ekran kartlarida dahil custim sivi sogutma yigacam.

Selamlar, dolandırıcılıkta olabilir sizin dediğiniz gibi fakat, bu denli ucuz satılmasının bir nedeni daha var. Mining yapılmış bir kart olabilir. Aliexpress gibi sitelerde Mining yapılmış kartları baya bir ucuza satıyorlar. Kesinlikle önermiyorum böyle sitelerden elektronik parça vs. almayı.

Hocam mining yapılmış olsa bile bu fiyat çok fazla ucuz.

Vega 56 CF, RTX 2080 Ti ile eşit diye biliyorum. Değiştirme amacın bazı oyunların CF desteklememesi mi?
Bazı oyunlar değil çoğu oyunlar desteklemiyor adam akıllı ikinci kart boşa elektrik harcaması yapıyor sadece CF ve SLİ'da onun yerine RTX 2080-2080Ti yada RX 5700 XT almak daha mantıklı bence de satıp.

Selamlar, dolandırıcılıkta olabilir sizin dediğiniz gibi fakat, bu denli ucuz satılmasının bir nedeni daha var. Mining yapılmış bir kart olabilir. Aliexpress gibi sitelerde Mining yapılmış kartları baya bir ucuza satıyorlar. Kesinlikle önermiyorum böyle sitelerden elektronik parça vs. almayı.
Mining yapılmış olsa bile, bu kart RX 580'den yüzlerce kat daha iyi. En kötü alır 2 sene kullanır çöpe atarsın. Zaten RTX çıkalı çok uzun bir zaman olmadı, ne kadar yapılmış olabilir ki?
Muhtemelen Fake GPU.

@Modeloyuncu
Tamamen sizin kararınız. CF ve SLI'nın geleceği yok diyor çoğu kişi ama bence daha çok oyuna sunulacak. Ayrıca RTX için geçmek bana kalırsa hiç ve hiç mantıklı değil. Elinizde ki Vega 56'ları toplam 3700-3800 TL'den falan satabilirsen direk 2K'da RX 5700 XT'ye geç. Kalan para custom sıvı soğutmaya da yarar. İlla ki en üst seviye istiyorsan RTX 2080 Ti dediğin gibi ama 3600 TL'ye daha fazla performanslı kart satıp 9000 TL'ye bazı yerlerde daha az performans almakta insana koyabilir bir nevi :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı