Alibaba.com'dan ekran kartı alınır mı?

495256

Hectopat
Merhaba.
Ekran kartları çok pahalı olduğu için alibaba.com üzerinden ekran kartı araştırmaya başladım ve RTX 3060 buldum satıcı onaylı fakat güvenemedim.
Daha öncesinden alibaba.com'dan ekran kartı veya herhangi PC bileşeni alan varsa beni bilgilendirirse sevinirim.
Ürünün şudur:

Dosya Ekleri

• IMG_20211014_173659.jpg
    IMG_20211014_173659.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleyen: Moderatör:
Alibaba oldukça büyük bir site. Çok alışveriş yaptım ve hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Dolandırıcı ise yetkililer nasıl izin veriyor veya tespit edemiyor ben bunu anlamıyorum. Orada adet sayısında hata olmuş olabilir. Hangi aptal o kadar adet yazıp, kendisini belli eder ki?

Aldıktan sonra GPU-Z'yi açarsın ve ekran kartının modelinin başında [FAKE] yazar..

@Tibet56, adam 9 milyon stok yazmış, Nvidia'da bu kadar ekran kartı bulunmuyor :D
Bende 1 gündür bunu düşünüyorum tr deki fiyatlardan sonra insan farklı yollara başvuruyor 😃
Alibaba oldukça büyük bir site. Çok alışveriş yaptım ve hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Dolandırıcı ise yetkililer nasıl izin veriyor veya tespit edemiyor ben bunu anlamıyorum. Orada adet sayısında hata olmuş olabilir. Hangi aptal o kadar adet yazıp, kendisini belli eder ki?

Satıcı onaylı satıcı birçok satışı var ondan dolayı tereddütte kaldım neticede TR de alma şansım %0 :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı