Alien: Isolation iOS ve Android'e çıkış yaptı!

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
capsule_616x353.jpg

2014'te PS4, Xbox, PC ve daha fazlasında piyasaya sürülen birinci şahıs aksiyon macera - korku oyunu, oyuncunun tek bir uzaylıyla yüzleşmesinde gizliliğe ve hayatta kalma korkusuna yaptığı vurgu ve ayrıca atmosferik lo-fi, 1970'lerin vizyonuyla övülen oyunlar arasında olmuştu. Oyun, orijinal "Alien" filminden ilham alan geleceğin hikâyesini anlatıyor.

Feral'in iOS ve Android için gerçekleştirdiği portlamayı "olağanüstü bir dönüşüm" olarak öven TouchArcade'den Mikhail Madnani, oyunun "parlak bir şekilde eskidiğini" ve Feral'in tam dokunmatik ekran desteğinin dahil edilmesinden, yüksek kaliteli görseller ve grafik seçenekleri sayesinde daha da eğlenceli hâle getirildiğini söylüyor. ‌iPad‌ üzerinde gamepad desteği ve hatta klavye ve fare desteği de var.

Mikhail Madnani şöyle bir yorumda bulundu:
Daha önce Alien: Isolation oynamadıysanız, mobil versiyonu olağanüstü. Diğer platformlara kıyasla DLC'ler dahil 14,99$ gibi düşük bir fiyatla satılıyor, aynı zamanda XBOX ve PS4 sürümleriyle karşılaştırıldığında bile mükemmel görünüyor ve çalışıyor. Feral Interactive'in mucizevi mobil dönüşümler sağlayabildiğini biliyorum, ancak Alien: Isolation tamamen başka bir seviyede.

Oyun iOS'te Isolation, temel oyunu, "Crew Expendable", "Last Survivor" ve "Survivor Mode" dahil yedi DLC paketini içeriyor. "Hayatta Kalma Modu" ek bir indirme olarak sunuluyor ve oyunun toplam yükleme boyutunu 11 GB civarında yapıyor.

2560px-Download_on_the_App_Store_Badge.svg.png 2560px-Google_Play_Store_badge_EN.svg.png

Eki Görüntüle 1244144

2014'te PS4, Xbox, PC ve daha fazlasında piyasaya sürülen birinci şahıs aksiyon macera - korku oyunu, oyuncunun tek bir uzaylıyla yüzleşmesinde gizliliğe ve hayatta kalma korkusuna yaptığı vurgu ve ayrıca atmosferik lo-fi, 1970'lerin vizyonuyla övülen oyunlar arasında olmuştu. Oyun, orijinal "alien" filminden ilham alan geleceğin hikâyesini anlatıyor.

feral'in iOS ve Android için gerçekleştirdiği portlamayı "olağanüstü bir dönüşüm" olarak öven toucharcade'den mikhail madnani, oyunun "parlak bir şekilde eskidiğini" ve Feral'in tam dokunmatik ekran desteğinin dahil edilmesinden, yüksek kaliteli görseller ve grafik seçenekleri sayesinde daha da eğlenceli hâle getirildiğini söylüyor. ‌ipad‌ üzerinde gamepad desteği ve hatta klavye ve fare desteği de var.

Mikhail madnani şöyle bir yorumda bulundu:

Oyun iOS'te ısolation, temel oyunu, "Crew expendable", "last survivor" ve "survivor mode" dahil yedi DLC paketini içeriyor. "hayatta kalma modu" ek bir indirme olarak sunuluyor ve oyunun toplam yükleme boyutunu 11 GB civarında yapıyor.

Eki Görüntüle 1244149Eki Görüntüle 1244151

Mi Note 10 Lite'a sahibim. Uygulama telefonumun sürümüyle uyumlu değilmiş 🤭. Sanırım güncelleme ile düzeltilir.

Feral Interactive, Grid Autosport portunu da yapmışlardı birebir. Çok iyi bir porttu, düzgün bir yarış oyunu gelmişti Android'e. Kendim satın alıp bizzat denemiştim. Hala da oynuyorum. Ancak oyun iyi cihaz istiyor. Bu portun da iyi olacağını tahmin ediyorum.

Hiç yoktan iyidir. :) Sorunsuz portlayabilmek büyük başarı gerçekten.
(Grid Autosport için konuşuyorum) S20+ cihazımda oyun kendi ayarlarıyla performans modunda 60FPS, kalite modunda 30 FPS çalışıyor. Eğer dosyaları kurcalarsanız bütün ayarları kökleyip 120 FPS'e veya ekranınız ne kadar destekliyorsa açabiliyorsunuz. Kendi cihazımda bütün ayarları köklediğimde 50 FPS civarında alıyordum.

Kontrolleri biraz vasat diyebilirim. Alışmak gerekiyor. Ama oyunun birebir konsoldaki ile aynı olduğunu söyleyebilirim.

Oyun App Store'da 10 dolar yani 170 Türk Lirası. Elalemin sosisli sandviç parasına biz 2 gün çalışmak zorunda kalıyoruz. Oyunun fiyatı Grid Autosportla aynıydı. O zaman 70 lira para vermiştim(Android için).

Screenshot_20211217-140516_Google Play Store.jpg

En azından Snapdragon 855 muadili cihaz istiyor. 170 lira IOS'da, 114 Lira Android'de. :( Korsan olarak çalışmıyor, DRM'si güçlü şimdilik. Grid Autosport hala kırılamadı telefonda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı