AliExpress ilk sipariş deneyimim

Hocam klavye almak istiyorum ama korkuyorum geç gelmesinden değil de bazı arkadaşlarım ürünün başına bir şey gelirse pek iplemediklerini söylüyorlar param boşa gitsin istemiyorum

Hocam klavye almak istiyorum ama korkuyorum geç gelmesinden değil de bazı arkadaşlarım ürünün başına bir şey gelirse pek iplemediklerini söylüyorlar param boşa gitsin istemiyorum
Çok önermiyorum çünkü satın alırken vergiye ek bir de iade ederken gönderim masraflarını karşılattırıyorlar. paran çöpe gidiyor resmen, buhar oluyor.

Amazon yurtdışından bak daha iyi.

Orasını bilemem ama anlaşmazlık başlat diye bir tuş var onu deneyin.
Denedim. Çok da iç açıcı değil. Her şeyiyle toplam 500 TL verdiğim ürünün sadece 200 TL'sini geri ödeme alma konusunda satıcıyı ikna ederek paramın yarısından azını kurtarabildim.

Çok mecbur kalmadıkça almayın derim Aras Kargo getiriyor ve kaybediyorlar kargoları.
Aras kargo işin en son kısmı artık. Ama kaybediyorlar diye genelleme yapma. Benim hiç bir ürünüm kaybolmadı. 10 kere satın almışımdır Aliexpresten.

Ayrıca kargo kaybolması alıcı sorumluluğunda olmadığından paranızı olduğu gibi geri alabiliyorsunuz. Tabi vergi kısmı hariç.

Denedim. Çok da iç açıcı değil. Her şeyiyle toplam 500 TL verdiğim ürünün sadece 2000 TL'sini geri ödeme alma konusunda satıcıyı ikna ederek paramın yarısından azını kurtarabildim.

Aras Kargo işin en son kısmı artık. Ama kaybediyorlar diye genelleme yapma. Benim hiçbir ürünüm kaybolmadı. 10 kere satın almışımdır AliExpress'ten.

Sonuç olarak kaybediyorlar. Sizin ürününüz kaybolmayınca kaybolmuyor diye bir şey yok maalesef. Kaybolduktan sonra da geçmiş olsun telefon bile açmıyorlar kimseye ulaşamıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı