Bu tuşlar ile bizim Tr karakterli tuşların yeri neden farklı ? Parantez kapama bizde 9 da mesela bu pudinglerde sıfır tuşunda. Gülücük yaparken bile zorlanıyorum. En olduğu için mi ?Benim bugün geldi. Bu şekilde. Sanki bazı tuşlar daha ince ses çıkartıyor. DK61E klavyem.
Gündüz olduğu için hiçbir şey anlaşılmıyor tabi.
Eki Görüntüle 2251244
Sizin çok hızlı gelmiş. 3 Temmuz'da vermiştim ben siparişi, PDM'de bekliyor. PTT'nin berbat hızı ile şehir içinde sanırım 1 haftaya anca gelir banaBenim bugün geldi. Bu şekilde. Sanki bazı tuşlar daha ince ses çıkartıyor. DK61E klavyem.
Gündüz olduğu için hiçbir şey anlaşılmıyor tabi.
Eki Görüntüle 2251244
Evet İngilizce olduğu için. Kas hafızası ile bulmanız lazım maalesef.Bu tuşlar ile bizim Tr karakterli tuşların yeri neden farklı ? Parantez kapama bizde 9 da mesela bu pudinglerde sıfır tuşunda. Gülücük yaparken bile zorlanıyorum. En olduğu için mi ?
Fiyatına göre kaliteli mi?
Pek bir şey beklememek lazım ben benzer bir model sipariş vermiştim hafta içi elimde olur etiketlerseniz durum bildiririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.