Vallahi siyah kasaya ne takarsam, ne taksalar hiçbir turlu yakistiramiyorum. Beyaz kasa kraldir, bu arada attigin model fenaymis, fiyatı da fenaymis. Bakınıyorum, bulursam buraya birakirim.
Hocam iyi güzel de siyah kasaya uygun 1 tane keycap yok. Ucuza bulup atarsanız çekeceğim direk. Bu böyle olmayacak şu keycapi çekeceğim.
![]()
Persona tema tanrıça klavye tuÅ japon kırmızı siyah 142 tuÅları kiraz profil PBT GH60 GK61 GK64 68 75 84 için 5 yan boya süblimasyon - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
İndirimler cok guzel oldugundan sunu da almaya calistim, ancak sonunda banımı yedim.![]()
GMK Keycap Double Shot 126 toetsen PBT Cherry Keycaps Mechanisch speltoetsenbord Draadloos voor MX Switch Keycap GMK67 GMK87 - AliExpress 7
İndirimler cok guzel oldugundan sunu da almaya calistim, ancak sonunda banımı yedim.
Yememisim hocam, illa alcaktim onu aldim da biraz zorladiktan sonra. Attigim keycapsten bir tane daha aldik, sonra yine 180 kusure gmk keycaps aldık bakalım.Kaçıncı hesapta ban yediniz hocam?
İndirimler cok guzel oldugundan sunu da almaya calistim, ancak sonunda banımı yedim.
Yazdım bir üste hocam.Kaç tane oldu toplam?
Aktif olarak büyük enter’lı klavye için keycaps mevcut mudur?
Yeni hesap ile ne kadara geliyor?![]()
GMK Klavye TuÅ Ãift AtıŠ126 TuÅları PBT Kiraz Keycaps Mekanik Oyun Klavyesi Kablosuz MX Anahtarı Klavye TuÅ Takımı GMK67 GMK87 - AliExpress 7
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.