Aliexpress üzerinden Sistem Toplamak

Bütçe
2500

Emirkansk

Centipat
Aliexpress'den:
Ryzen 2200G işlemci
RX470 4 GB ekran karti
120 GB SSD alacagım.

Islemci ve ekran karti 800 falan yapıyor, vergiyle 1000 olsa ucuza gelir diye dusunuyorum. Turkiye'de bu sistemi 1300'e falan geliyor. Ben simdi bunlari Çin'den alacağım diger parcalari buradan, islemci ve ekran kartina Windows kurma gibi bir islem gerekir mi? Yoksa direkt takilip oynanir mi?
Bir de kasanin içinde anakarta baglanan kablolar ve SSD'nin sokuldugu yer birlikte geliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aliexpress'den:
Ryzen 2200G işlemci
RX470 4 GB ekran karti
120 GB SSD alacagım.

Islemci ve ekran karti 800 falan yapıyor, vergiyle 1000 olsa ucuza gelir diye dusunuyorum. Turkiye'de bu sistemi 1300'e falan geliyor. Ben simdi bunlari Çin'den alacağım diger parcalari buradan, islemci ve ekran kartina Windows kurma gibi bir islem gerekir mi? Yoksa direkt takilip oynanir mi?
Bir de kasanin içinde anakarta baglanan kablolar ve SSD'nin sokuldugu yer birlikte geliyor mu?
Aliexpress'e Güvenme Derim Dostum. Özellikle Ekran Kartı Ve SSd Konusunda. Birde Çok Fazla Vergi Kesiyorlar Artık. Kasım 2018'de GTX 750Ti Aldım 372 Türk Lirasına fakat 96 lira vergi ödemiştim o zaman. Şimdi Sırf Ekran Kartına 200 TL Ödersin. Birde Sistem Ne İçin? Bütçemiz Ney? Bunları Belirtirsen Elimizden Daha İyisi Gelebilir. Ayrıca Bu Kargoların Gelmesi Nerden Baksan 3 Ayını Alır. Birde Şuan Çin deki Salgın Yüzünden Çin Karışık Bir Durumda. Kargonu Göndermezler, Başka Yere Gönderirler. Olabilir Böyle Durumlar. Tavsiyem Bütçe Söyle Elimizden Geleni Yapalım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı