Aliexpress'ten GTX 750 1G alınır mı?

timekiller

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Benim bilgisayarımda GT730 2GB takılı fakat ben bu kartı değiştirmek istiyorum. Ekran kartı fiyatları çok yükseldiğinden dolayı bir arkadaşım bana bu kartı gösterdi (link aşağıda). Fiyat çok uygun fakat daha önce buradan hiç alışveriş yapmadığım için çekincelerim var. Dolandırıcı olabilir mi? Ürün arızalı şekilde gelirse ne yapmam gerek? Ve tabii ki de: Sizce bu kartı almaya değer mi?

Tahmini Teslimat Zamanı

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz artık, o çöp kartla düzgün oyun oynayamazsınız. GTX 1050TI en düşük tercih olmalı.
Nasıl alınmaz ya? Kullanıyorum kartı hiç bir sıkıntısı olmadı şuana kadar. Beni üzdüğü bir oyun da olmadı. Neredeyse bütün oyunları açıyor fakat ayarlar en düşükte oluyor orası ayrı.

Bazı arkadaşların hiç para sorunu yok. Her ekran kartına "çöp işe, yaramaz, alınmaz" gibi yaftalar vuruyorlar. Alıcının bütçesini bilmeden yorum yapıyorlar.

Aile terbiyesi diyelim, çok şımartıyorlar maalesef :(

Zaten bu forumu anlamadım yanlış yazsam Türkçe kurallarına aykırı mesajdan, arkadaşın yazdığı alınmaz yazısına cevap yazdım gereksiz mesajdan uyarı aldım. Yani o alınmaz derken neye göre, kime göre alınmaz diye düşünmeden yazınca sıkıntı yok biz yazınca gereksiz mesaj. Şimdi gene uyarı alırım kesin :(

Bakın, bunada bakın.

Kardeşim ben sipariş ettim bugün 1 gibi geldi satıcı güvenilir alabilirsin.
(Gümrüğe takılmadı. )
Ve sınır 21 dolar değil 22 euro.
Hala kullanıyor musunuz? Bilgilendirebilir misiniz?
Eki Görüntüle 305025Ürün bana yaklaşık 260 TL'ye geldi. Sorunsuz çalışıyor. Ve gerçek performansı alabiliyorum. Orijinal GTX750 1 GB bile olsa kendini oyunlarda gösteriyor. GTA 5'i Xeon E5450 işlemci ile en yüksek ayarlarda 30-35 FPS oynuyorum. Dolandırıcı diyen arkadaşlara gelsin [emoji12]
Siz o zamandan beri hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Bu konuda Türklerin deneyimlerini alıp geniş bir bilgi bankası kurulabilir.
Alınmaz artık, o çöp kartla düzgün oyun oynayamazsınız. GTX 1050TI en düşük tercih olmalı.
Bu bugün 12 Ocak 2019 olmasına karşın yanlış bulduğum bir ifade. Aliexpress'te şu an 300 lira olan GTX 750Ti ile PUBG'yi orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Bakın 300TL. GT1030 dediğimiz kart bugün 600TL, R7 240 dediğimiz kart bugün 400TL. Güncel dolar kuru 5,46. GTX1050Ti dediğimiz kart en alt model olarak 1200TL'den başlıyor. Herkesin maddi durumu iyi değil. 10 yıllık bilgisayarlarında merakla heyecanla bir şeyler yapmak istiyorlar. Tamam şu an Sahibinden'de GTX 750Ti fiyatları 400 liradan başlıyor, tabi benim gözümde bu fiyat bandındakilerin çoğu ticari amaçlı Aliexpress'ten getirilmiş ürünlerken, 300 lira verip Aliexpress'ten GTX 750Ti getirtmek gayet mantıklı.

Son düzenleme:

Gayet de güzel oynuyorum. MSI TF Gaming 750Ti kartı mevcut ve stabil bir overclock ile GTA 5'De Redux+MVGA modlarını kombine ederek Very High-Ultra arası ayarlarda 50FPS altını görmüyorum.
AC Unity Ultra da 40 altını görmüyorum.
AC Origins High-Medium arasında gördüğüm en düşük 35FPS oldu. Kim demiş düzgün oyun oynayamazsınız diye?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı