Aliexpress'ten RAM Almak

miralayım

Kilopat
Sistemi yükseltmek istiyorum. Bunun için 2 tane DDR2 RAM 2 GB RAM alacağım. Gümrük vergisi gibi ek ücretler çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcıya mesaj gonderin. 3 5 dolarlık bir sey olarak göstersinler gümrüğe takılmaz. Ben mekatronik okuyorum okul için çoğu malzemeyi o şekilde istetiyorum bi sorunla karşılaşmadım hala.

Ek ücret çıkmaz o fiyata küçücük şeyleri bile kutunun her tarafını bantlayıp gönderiyorlar. Türkiye içinden aldığından daha sağlam paket geliyor.

55TL ediyorsa başka bir tavsiye vereyim. 5TL fazla vererek buradan alın hem de en geç 4 gün içinde gelir.
Ayrıca Kllisre yerine Samsung gibi en kaliteli belleklerden almış olursunuz.

Samsung 2 GB DDR2 800 Mhz İNTEL VE AMD UYUMLU MASAÜSTÜ PC RAM - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 516128682

Fakat siz Aliexpress'ten alacaksanız gümrükte takılma sorunu olmaz.
Hocam sahibinden bir kez elektronik alışveriş yaptım.Resmen beni dolandırmışlardı.Ama 37 liraya Kingston buldum galiba onu alırım.

Hocam sahibinden bir kez elektronik alışveriş yaptım.Resmen beni dolandırmışlardı.Ama 37 liraya Kingston buldum galiba onu alırım.
Hocam ramleri almadıysanız elimde 4 adet ddr2 1 gb ram var 2 si kingston diğer 2 sinin marrkasını bilmiyorrum hsb elektronik yazıyor ilgilenirseniz hepsini 45 tl den veririm

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı