Aliexpress'ten Razer Deathadder alınır mı?

SheZooFren

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gerçek olması çok düşük bir ihtimal o paraya... Aynı özellikleri taşıyorsa tabii ki orijinalliği için 150 lira fazla ödemez kimse. Yüksek ihtimalle çakmadır çünkü V7M ile Razer Deathadder aynı fiyatta oluyor o zaman Aliexpress'te.

Hocam gerçek olması çok düşük bir ihtimal o paraya... Aynı özellikleri taşıyorsa tabii ki orijinalliği için 150 lira fazla ödemez kimse. Yüksek ihtimalle çakmadır çünkü V7M ile Razer Deathadder aynı fiyatta oluyor o zaman Aliexpress'te.
600 sipariş alması, synapse programından da sorun çıkmaması acaba alsam mı diye düşündürdü ama millet saf mı alsın 200 liraya ben burdan 85 e alıyım. Haklısınız da almıyorum o zaman [emoji23].

600 sipariş alması, synapse programından da sorun çıkmaması acaba alsam mı diye düşündürdü ama millet saf mı alsın 200 liraya ben burdan 85 e alıyım. Haklısınız da almıyorum o zaman [emoji23].
Ancak yine dediğim gibi özellikleri aynıysa alınır yine. 600 siparişi boşverin Çin zaten 2 milyar kişi :D

Ancak yine dediğim gibi özellikleri aynıysa alınır yine. 600 siparişi boşverin Çin zaten 2 milyar kişi :D
Yorumlar da Türkler' de olumlu yorumlar yapmış. Ben de ne yalan söyleyim bi mouse'a 200₺ vermek istemem. Alırım bir bunu denerim memnun kalanlar boşuna kalmamıştır. 1 yıl idare etsin beni zaten verdiğim para da değmiş olur.

Merhabalar, ürünü 1 yıldır kullanıyorum. 80₺'a almıştım. 80 liraya alınacak en uygun fare. Replika da olsa hakkını veriyor. Her özelliği orijinalindeki gibi çalışıyor. Şu anda inceleme yazısını yazıyorum. Kaynak araştırması yaparken buldum burayı. Konu tarihi de yakın diye cevap yazmak istedim. Aklınıza takılan soru varsa sorabilirsiniz. Aldığım link. Şu an 100 küsür lira ediyor tabi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı