AliExpress’ten Ryzen CPU alınılabilir mi?

MaliArican

Centipat
13274DBC-F618-48D7-9EA2-E3529338BB3F.png

Evet yukarıdaki ürünü buldum. Bir sürü geri bildirimi var yani ürün geliyor. Ama şimdi ben buna ne kadar ödeyeceğim eğer alırsam( gümrük vergisi vs. ilave ne kadar olur? )
İkinci sorum ise Corona virüsü konusunda endişe etmeli miyim?

2600 alacağına uygun fiyata 1600 12NM alsan daha iyi olur fiyat performans açısından, sistem bileşenlerinde önemli en azından onlarıda yaz arkadaşlar güzel bir yönlendirme yapar. Ben kullanıyorum 580 ile 5700xt ye geçtim bugün biraz darboğaz oluyor hız aşırtma yapamadım bilmediğim için zarar gelmesin diye
Cpu ya voltaj vermeden çarpan değerini yükseltsek verim alınır mı hız aşırtma olur mu ?

2600 alacağına uygun fiyata 1600 12NM alsan daha iyi olur fiyat performans açısından, sistem bileşenlerinde önemli en azından onlarıda yaz arkadaşlar güzel bir yönlendirme yapar. Ben kullanıyorum 580 ile 5700xt ye geçtim bugün biraz darboğaz oluyor hız aşırtma yapamadım bilmediğim için zarar gelmesin diye
Cpu ya voltaj vermeden çarpan değerini yükseltsek verim alınır mı hız aşırtma olur mu ?
200-300 MHz kadar artırılabilir. Eğer stabilitede sorun çıkmıyorsa fazladan voltaj vermek tam tersine sıcakları yükseltir.

Belli miktarlarda yapılabilir. Her aşırtma sonucu stress testiyle denemeniz gerekir.

Eki Görüntüle 493633

Evet yukarıdaki ürünü buldum. Bir sürü geri bildirimi var yani ürün geliyor. Ama şimdi ben buna ne kadar ödeyeceğim eğer alırsam gümrük vergisi vs. ilave ne kadar olur? İkinci sorum ise Corona virüsü konusunda endişe etmeli miyim?
6 ay önce kutusuz Ryzen 1200 aldım, küçük pakette yolladı, 15 TL vergi ödedim, fansızdı. Toplam 225 TL'ye gelmiş oldu, TR fiyati 375 TL idi o zamanlar. Yani 15-20 TL vergi cikar kutusuz gonderirse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı