Rehber Alınabilecek gamepadler ve Logitech F serisi neden alınmamalı?

Powera konusunda pek bilgim yok. Aynı siteden 8BitDo olanlara bakabilirsiniz.

GC30V2 dahili bataryaya sahip alabilirsiniz. Gayet güzel bir koldur.
Teşekkürler. Peki MSI force g30v2 şarj bitmesi durumunda kablolu kullanılabiliyor mu ve kablosu kutudan çıkıyor mu? Birde Android bağlantısı için Bluetooth alıcı gerekli midir?

Ayrıca Xox 9.nesilde kutudan şarj edilebilir pil çıkmadı söylenmiş Amazon'da doğru mudur?

Çok soru sordum kusura bakmayın ama net bir açıklama göremiyorum satış sitelerinde.

Teşekkürler. Peki MSI Force G30V2 şarj bitmesi durumunda kablolu kullanılabiliyor mu ve kablosu kutudan çıkıyor mu? Bir de Android bağlantısı için Bluetooth alıcı gerekli midir?

Ayrıca xox 9.nesilde kutudan şarj edilebilir pil çıkmadı söylenmiş Amazon'da doğru mudur?

Çok soru sordum kusura bakmayın ama net bir açıklama göremiyorum satış sitelerinde.

Elime geçti ama hiç denemedim hocam. Yüksek ihtimal kullanılır.

Elime geçti ama hiç denemedim hocam. Yüksek ihtimal kullanılır.
Konunuza göre saçma bir soru olabilir ama lütfen cevaplayabilir misiniz?

Elimde F310 var. Kendisini yeni aldım ama ufak deadzone olduğundan 8bitdo ürünlerinden birisini almayı düşünüyorum. Sizce gereksiz bir hamle mi olur? Birde amazon yorumlarında felan 8bitdo ürünlerinin çabucak bozulduğu felan yazılmış. Sizce ne yapmalıyım?

FPS oyunları oynamıyorum sadece Hikayeli ve futbol oyunları oynuyorum. F310 yeterli midir sizce sadece bu oyun tarzları için?

Çünkü bu zamana kadar hep mahalle bilgisayarcılarından alınma ucuz çakma kollar kullandım. O yüzden F310 çok kötü gelmiyor ama ben genellikle gamepad ile oynayan biri değilim o yüzden kol iyi mi kötü mü tam anlayamadım.

Son düzenleme:
KESİNLİKLE Monster almayın fiyatına göre çok pahalı. Uzun ömürlü olabilir fakat performansı bayağı kötü. Bana güvenin.

Ben yaklaşık 160 saat FC 24 oynadım F710 ile ve bir gün oynarken sol analog stickin vertical düzleminde en üst ve en altında problem vardı. Analog sticki en aşağıya veya en üste götürdügümde orada hassasiyet bozulması olduğunu fark ettim. Oraya götürdügüm anda orada sanki analog sticki ortaya çeken bir güç yokmuş gibi boşluktaymis gibi oluyordu ve bu sadece 160 saatte oldu. MediaMarkt'tan almıştım ve garantiye gönderdim. Beni ürünu almam için çağırdıklarında sorunu düzeltildiginden bahsettiler fakat düzeltilmemişti. (ayrıca garantiye verdiğimde çalışan bu ürünlerin direk yenisinin gönderildiğinden bahsetti. Ürünün yeni gelen paketi açılmamis versiyonunu iade edecektim ama yapamadım çünkü sıfır versiyonu gelmedi. Sorun olmasına rağmen garantinin sorunu çözdük deyip ama çözmemesi gerçekten rezillik.)

Son düzenleme:
Konunuza göre saçma bir soru olabilir ama lütfen cevaplayabilir misiniz?

Elimde F310 var. Kendisini yeni aldım ama ufak deadzone olduğundan 8BitDo ürünlerinden birisini almayı düşünüyorum. Sizce gereksiz bir hamle mi olur? Bir de Amazon yorumlarında falan 8BitDo ürünlerinin çabucak bozulduğu falan yazılmış. Sizce ne yapmalıyım?

FPS oyunları oynamıyorum sadece hikayeli ve futbol oyunları oynuyorum. F310 yeterli midir sizce sadece bu oyun tarzları için?

Çünkü bu zamana kadar hep mahalle bilgisayarcılarından alınma ucuz çakma kollar kullandım. O yüzden F310 çok kötü gelmiyor ama ben genellikle gamepad ile oynayan biri değilim o yüzden kol iyi mi kötü mü tam anlayamadım.

Cezam vardı dönüş yapamadım. Çabucak bozulduğu doğru değil. 8BitDo alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.

Bugün aldığım Xbox 9.Nesil Gamepad test sonuçları, normal mi?
1.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı