Öyle yapmıştım zaten, tekrar yaptım; forumdaki diğer testlere baktığımda da ortalama değerler %7-8 arası genelde, değişim yapsam büyük ihtimalle benzer ürün gelecek :/
Eki Görüntüle 2117042
%1-2 civarı çıkması gerekli. Bilginiz dahilinde olsun.
Öyle yapmıştım zaten, tekrar yaptım; forumdaki diğer testlere baktığımda da ortalama değerler %7-8 arası genelde, değişim yapsam büyük ihtimalle benzer ürün gelecek :/
Eki Görüntüle 2117042
Bugün aldığım Xbox 9.Nesil Gamepad test sonuçları, normal mi?Eki Görüntüle 2116806
%1-2 civarı çıkması gerekli. Bilginiz dahilinde olsun.
F310'umda daha az çıkıyor.
Çok arada kaldım, bazıları bu değerler normal diyor bazıları kötü diyor. Forumdaki diğer test sonuçlarına baktığımda da %1-2 civarı görmedim bu arada. Çok bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum, yeni almışken biraz tadını çıkarayım ileride değişim isterim![]()
Doğrudur hocam, dediğim gibi şimdilik böyle kullanıp ileride değişim talep edeceğim.Normal diyen bilgisi olmayanlardır. Kendi ucuza aldığı gamepadi baz alıyordur. Kesinlikle 9.nesil için normal değil.
Doğrudur hocam, dediğim gibi şimdilik böyle kullanıp ileride değişim talep edeceğim.
Satın aldığım firmaya değişim talep ettiğimi ilettim hocam.Analoglarda birazcık kayma var gibi kesinlikle iade edin. İleriye bırakırsanız kullanıcı hatası diyebilirler. İleride başınızı ağrımasın.
Benim Trust'un 4 ay kullanımdan sonra sol analog bozuldu, kronik sorun sanırım, aynı sorun bir çok kişide olmuş.1k civarı bütçem var. Monster mi Trust mi alınır? Yoksa başka bir şey mi alayım.
Benim Trust'un 4 ay kullanımdan sonra sol analog bozuldu, kronik sorun sanırım, aynı sorun birçok kişide olmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.