Rehber Alınabilecek ve alınmayacak PS5 modelleri listesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskişehir'de benzer sıcaklıklarla yaşıyorum, evim hamam gibi ve CFI-1216a kodlu PS5'im hiç konsol çok sıcak demedi, ilginç doğrusu.

Bizim ev direkt güneşe bakıyor bir de o detayı unutmuşum.
bu arada eğer konsolu her açtığında gelen bip sesi rahatsız ediyorsa artık kapatabilirsin gelen güncelleme ile. Aklıma geldi yazayım dedim. 🤣
 
PS5 soğumuyor hocam, Reddit'te araştırırsan birçok bu tarz haber ile karşılaşırsın. Adamlar konsolu erken çıkaracağız diye iç soğutma tasarımını ve soğutma bloğu bölümünde aceleci davranmış. @Mert
Hocam Amerikalılar teknolojik alet kullanmayı bilmiyor. Adamlar kapalı dolaba falan koyuyor bu aletleri o yüzden kendim tecrübe etmediğim sürece pek yorum yapmama taraftarıyım.

Bizim ev direkt güneşe bakıyor bir de o detayı unutmuşum.
bu arada eğer konsolu her açtığında gelen bip sesi rahatsız ediyorsa artık kapatabilirsin gelen güncelleme ile.
Bip sesi hoşuma gidiyor da, o LED'i nasıl söndüreceğiz ya.
 
Hocam Amerikalı'lar teknolojik alet kullanmayı bilmiyor. Adamlar kapalı dolaba falan koyuyor bu aletleri o yüzden kendim tecrübe etmediğim sürece pek yorum yapmama taraftarıyım.

Bip sesi hoşuma gidiyor da, o LED'i nasıl söndüreceğiz ya.

Gel kral ben yardım ederim sana.
Alıyorsun elektrik bandını LED bölümünü kapatıyorsun bitti gitti. Bizzat denedim. 🤣

Uğraşırım dersen LED molex bağlantısı sökülebiliyor.



Hocam Amerikalı'lar teknolojik alet kullanmayı bilmiyor. Adamlar kapalı dolaba falan koyuyor bu aletleri o yüzden kendim tecrübe etmediğim sürece pek yorum yapmama taraftarıyım.

Hep Amerika'ya. Acaba bunlar PS5'e ne diyor?
Bip sesini seven gerçek bir erkek...
 
Alıyorsun elektrik bandını LED bölümünü kapatıyorsun bitti gitti.
Onu ben de düşündüm hatta ilk düşündüğüm buydu zaten de, o alete elektrik bandı sürmek istemiyorum ben. Yapış yapış rezil bir şey oluyor.

Hangi zekanın ürünü bu konsola kocaman LED koymak inanılmaz doğrusu. PS3 yanda usul usul 3 renkli LED'iyle duruyor.
 
Hangi zekanın ürünü bu konsola kocaman LED koymak inanılmaz doğrusu. PS3 yanda usul usul 3 renkli LED'iyle duruyor.

PS3 gerçekten iyi bu konuda. PS5'e bu kadar LED döşemelerinin sebebi "Al oğlum sana mini gece kulübü" demek istemiş galiba Jim Ryan.
O sırada PS3:

ps3-death.jpg


Bu başıma geldiği günden beri sarı renginden nefret ederim.
 
Bu konunun doğru olduğunu düşünmüyorum.

Sıvı metal akma problemi çok yaygın bir mevzu değil. DualSense'in drift problemi de diğer Gamepad'ler kadar.

Yeni DualSense'lerin daha iyi olduğu konusunda internette hiçbir tatmin edici kanıt bulunmamakta. Hala daha drift sorunu yaşayan bolca kişi var.

Burada konsolu temiz kullanmak işin önemli kısmı aslında.

Temiz kullandıktan sonra hem konsol, hem de Gamepad sorun yaratmayacaktır.

Oyununuzu açıp keyfinize bakın. Xbox 360 veya PS3 gibi sorunlu aletler yok bu nesilde.

Katılıyorum hocam PS5'in her modeli alınabilir bende de ilk sürüm CFI 1016A var 2,5 senedir içinden çıkan kol ile oynuyorum ve bayağı da oynuyorum yeni oyunlardan eskisine kadar hiç bana mısın demedi drift veya tuş arızası gibi şeyler yaşamadım elektronik şans işi.
 
Katılıyorum hocam PS5'in her modeli alınabilir bende de ilk sürüm CFI 1016a var 2,5 senedir içinden çıkan kol ile oynuyorum ve bayağı da oynuyorum yeni oyunlardan eskisine kadar hiç bana mısın demedi drift veya tuş arızası gibi şeyler yaşamadım elektronik şans işi.

Aslında evet gerçekten her modeli alınabilir ama konsollardaki her zaman ilk model alınmaz altın kuralı şüphe uyandırıyor. Ayrıca CFI 10 serisideki bazı DualSense modelleri oldukça iyi thumbstick modülleri ile üretilmiş ilginç bir şekilde.
 
peki Japon versiyonuyla Avrupa arasında herhangi bir olumsuz fark var mı. Yurtdışından satın alacağım fakat satıcı bence Avrupa alın dediği için CFI-1216A modelinden vazgeçtik. Avrupa mı Japon mu önerirsiniz. Okuduğum birkaç yerde bazı oyunlarda sansürden bahsediyorlar. Bir de region-lock konusu var bilginiz var ise biraz bahsedebilir misiniz bunlardan da
Ben mayısta japon sürüm 1200A aldım sorun yok kolu drift yapmadı daha bilmiyorum yapma ihtimali varmı ek olarak oyunlarda coil whine sesi var ama her ps5’te olabiliyormuş bu
 
Ben mayıs'ta Japon sürüm 1200a aldım sorun yok kolu drift yapmadı daha bilmiyorum yapma ihtimali var mı ek olarak oyunlarda coil whine sesi var ama her PS5'te olabiliyormuş bu.

Drift yapma ihtimali var. Bu her DualSense için geçerli.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı