Alınan kaş eski haline döner mi?

Allah için yardımcı ol eskisi gibi oldu mu? Ben de salak gibi evde aldım kendim cımbızla. Kaşlarım gür ve martı gibiydi. Kerimcana döndüm resmen kaşlarım ince ve duz şu an kendimi tanıyamıyorum aynada delirecek gibi oluyorum. Yanıt yazar mısın lütfen.

Kaşın öyle kalmaz merak etme, yalnız cımbızla o kadar inceltirken fark etmedin mi?

Bundan 1 ay kadar önce berbere gittim, tıraş oldum falan. Her şey güzel giderken adam kaşlarını düzelteyim mi dedi, olur dedim salak gibi. Normalde kalın ve hafif bitişikti kaşlarım. İp ile direkt dalıverdi, kaşlarımın başlangıç kısımlarını vs aldı, ortası bomboş gözüküyor. Aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum, o derece. Çok pişman oldum, aradan 1 ay geçti ama hala eski haline göre bayağı boşluk var ve dikkatli bakmama rağmen çıkan kıl kökü 1 veya 2 tane. Eski haline döner mi arkadaşlar? Ne yapmalıyım?
Kaş insanın yüz şeklini oldukça değiştirir,kaşına bilinçsiz bir şekilde şekil verdiğinde yüzünde ki duygu ifadesini bile oluşturabiliyorsun,çünkü kaş mimik konusunda en önemli olan yapıdır.Eminim ki ders çıkarmışsındır.Zamanında benim de başıma geldi kaşlarımın kalınlığı yüzünden dalga geçen arkadaşlarıma bir hışımla gidip kaşlarımı inceltmeye çalışmıştım ama ertesi gün okula gittiğimde daha çok dalga geçtiler. :) (Anımı ve kaşın önemini anlatmak istedim.)
Kaş eski haline döner bu konuda telaşınız olmasın ancak lazer operasyon ile müdahale edilirse dönmez.

Kaş insanın yüz şeklini oldukça değiştirir, kaşına bilinçsiz bir şekilde şekil verdiğinde yüzünde ki duygu ifadesini bile oluşturabiliyorsun, çünkü kaş mimik konusunda en önemli olan yapıdır. Eminim ki ders çıkarmışsındır. Zamanında benim de başıma geldi kaşlarımın kalınlığı yüzünden dalga geçen arkadaşlarıma bir hışımla gidip kaşlarımı inceltmeye çalışmıştım ama ertesi gün okula gittiğimde daha çok dalga geçtiler. :) (anımı ve kaşın önemini anlatmak istedim.)
Kaş eski haline döner bu konuda telaşınız olmasın ancak lazer operasyon ile müdahale edilirse dönmez.

Aradan 1 yıl geçmiş hocam gerçekten çok kötüydü benim de kaşlar kalındı arkadaşla berbere gittik kaşları düzelt dedim adam incecik yapmıştı ertesi gün okula gittiğimde herkes dalga geçmişti eve gelip bu yüzden ağladığımı bilirim. Neyse ki aylar sonra eski halini tamamen aldı bir daha da hiç o işlere girmedim girmem de.

Yapmamanız gerekirdi ama olsun.

Merak etmeyin çok sürmeden tekrar uzar o.

Elimle oynayarak döktüğüm kaşım gibi. 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı