Alınan MX-4 sahte olabilir mi?

Aldığım macun bu özellikle linkteki firmayı seçme sebebim forumdada üyelikleri olan jumbum firması kutusu bana biraz garip geldi, sizce orijinal midir? İade etmeli miyim?

Bence iade edin yakininizda Vatan Bilgisayar varsa oradan alabilirsiniz internetten böyle şeyler alinmamali çok fazla sahte ürünleri var.

Aldığım macun bu özellikle linkteki firmayı seçme sebebim forumdada üyelikleri olan jumbum firması kutusu bana biraz garip geldi, sizce orijinal midir? İade etmeli miyim?
İçiniz rahat olsun elinizdeki ürün %100 orjinaldir.
Bence iade edin yakininizda Vatan Bilgisayar varsa oradan alabilirsiniz internetten böyle şeyler alinmamali çok fazla sahte ürünleri var.
Jumbum Satıcısının sattığı tüm Arctic markası %100 Orjinaldir.

Ürün %100 orjinaldir. (Yorumu yazan Jumbum) :D Şaka bir yana bende mx-6 almıştım amazon kendi satıcısı tarafından içerisinden QR tarzu bir kod çıkmıştı kontrol edip orjinalliğine bakmıştım. Sizde bir bakın olmazsa iade edersiniz.

Ürün %100 orjinaldir. (Yorumu yazan Jumbum) :D Şaka bir yana bende mx-6 almıştım amazon kendi satıcısı tarafından içerisinden QR tarzu bir kod çıkmıştı kontrol edip orjinalliğine bakmıştım. Sizde bir bakın olmazsa iade edersiniz.
Şaka değil gerçek. Ürün %100 Orjinaldir.
Yorumu yazan: Bakkal Kadir.

Daha oncesinde de forumda başlık açmıştım 45gr lik jumbumda uygun fiyata outlet mx-4 vardı. Aldığım ürün videolarinda tanitmak için kutusunu açtıkları bir üründü ve üzerindeki kodu okuttuğumda orijinaldi. Simdi forumda konu açıldığında jumbumdan foruma özel indirimler gelirdi acaba yine gelir mi @jumbum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı